onsdag 8 augusti 2012

Upptäck hur du fixar iPhone Damage - Teknik


bara så inträffar som du valt att bryta din iPhone skärmen av misstag. Nu som ni lyckats bryta iPhone, du har fyra alternativ från mer till mindre kostsamma: Inledande alternativ är alltid kasta iPhone iväg och köpa en ny skulle andra urvalet är att sälja trasiga iPhone delar och få ett helt nytt skulle tredje alternativet vara att ha ett professionellt företag skärm fix iPhone, och tillbaka är oftast att fixa iPhone själv. Om du har valt utbud kvantitet 4, kommer detta att vara det billigaste alternativet, men dessutom en av de mest tuffa, och du kommer att behöva upptäcka sätt att ta iPhone isär så att fixa iPhone. Följande kommer att visa dig ett exempel på hur man fixar iPhone.

första, vill du räkna ut vad skadad komponent du behöver byta. iPhone 3G, som ett exempel, har en LCD-skärm som inte är limmad mot glaset silenheten så det är verkligen viktigt att hålla poäng så här i tankarna precis innan börjar arbeta med dem. Dessutom är en av de verktyg som hjälper till med alla iPhone reparationer den lilla sugkoppen. Bevara i tankar att varje iPhone har två skruvar placerade på botten som du kan ha för att bli av och sedan använda sugkoppen att säkert lyfta skärmen ut. Kom bara ihåg att inte dra sugkoppen för hårt eftersom du kan rippa många anslutningar på insidan av telefonen.

Nästa steg är att koppla bort silenheten från resten av iPhone utan att skada den. Gör detta genom att ta bort de 3 svarta bandkablar arrangerade i nummerordning under skärmen. Kom ihåg att använda rikligt med försiktighet vid frånkoppling av flex kablarna från moderkortet eftersom även ett litet misstag permanent kan skada iPhone.

Skärmen enheten har totalt sex skruvar som håller LCD-skärmen tillsammans med glasskärm tillsammans. Inte förlorar dessa skruvar är de små och nästan omöjligt att hitta på mattan golvet. Så ett enkelt svar för att hjälpa dig inte kasta dem är att använda nåt klibbigt som tejp och en vit papper så u kan hålla dem inne i ordning som de togs bort för att bevara sig själv organiserat hela reparationsprocessen.

Nu är du kommer att behöva separera glasningsenheten från LCD display, och det är möjligt att göra detta genom att använda en liten pry verktyg för att passa mellan två små metalliska skenor av hela skärmen montering. Metal bända verktyg är mycket fördelaktigt, särskilt för trånga sprickor men du måste vara försiktig att inte repa någon yta eller bro en elektrisk koppling som kan informera iPhone 3G logik ombord när använder 1.

Bli av plasten pekskärmen från resten av frontpanelen genom att lossa lim som håller den med värme från en värmepistol. Vara ganska försiktig med att inte utlösa plasten att böja och deformera som en följd av överhettning. En sak som en het slag torrare kan fungera också om det ger tillräckligt med värme.

Detta är allt du vill veta att fixa iPhone problem som är standard. Nu den enda faktorn kvar att göra är att alltid sätta ersätta den skadade komponenten på iPhone och sätta tillbaka det tillsammans inne i motsatt ordning som du helt enkelt följde i startelvan, så nu din iPhone är tillbaka till vanlig!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar