måndag 13 augusti 2012

Den kraftfulla Apple iPhone 4 - en översikt - Teknik - Mobiltelefoner


Apple IPhone 4 är definitivt en smartphone upplevelse att minnas. Inte har använt Apples produkter innan, bestämde jag mig för att ta steget genom att få en sista november 2010, bara fem månader efter dess release i juni 2010. Jag var angelägen om att se om IPhone 4 verkligen levererar på över de vanliga förväntningarna på vad en smartphone kan göra.

När du öppnar lådan, skulle du bli hälsad med en 3,5 tums pekskärm telefonen väger 137 gram. Det är formad i en rektangulär skiffer bar med en ram av rostfritt stål. Detta är en ganska markant förändring från den krökta rundade baksidan av tidigare iPhone 3GS. Typiskt för Apples ren design som även finns på sina MacBook, det finns mycket få knappar som finns på dess utsida. Det finns 2 volymknapparna, en tyst läge omkopplare, en låsskärmen knapp och en hem menyknappen. Känslan att hålla det rostfria stålramen är ganska tillfredsställande, och det är intressant att veta att detta faktiskt är antennen i IPhone 4 också.

kommer nu den bästa delen av den slås på iPhone 4. Multi-touch screen är mycket slick, snabb och lyhörd tack vare kraften i sin Apple A4-processor på 1GHz med 512MB eDRAM. I själva verket är jämnheten sin pekskärm fortfarande vad sätter Apple IPhone 4 från andra smartphone rivaler.

Mördaren inslag i IPhone 4 är Retina Display, som innehåller den högsta upplösningen av 326 pixlar per tum på sin lilla skärm. Detta fungerar till en 960 x 640 upplösning. Vid tidpunkten för denna skrift i oktober 2011, är denna post fortfarande obesegrad i alla smartphones och tabletter. Apple har lyckats skapa en display gör tilltalande för ögat att den mänskliga näthinnan kan inte längre urskilja några pixlar bara genom att titta på skärmen. Detta är vad som gör en visning av text, bilder, videor, webbsidor, spel och grafik så trevlig upplevelse som inte finns någon annanstans.

IPhone 4 har också förstärkt upp under sina föregångare med en 5 megapixel kamera som kan fotografera video i HD 720p med 30 fps. Även om detta inte är den högsta specifikationer som finns i dag är det fortfarande en fröjd att använda kameran för både foton och videofilmer på grund av jämnhet och slickness av Apples gränssnitt, vilket möjliggör snabb delning via e-post och meddelanden på en mycket anständig bildkvalitet som brunn.

Packning de vanliga smartphone funktioner i Wi-Fi, 3.5G och Bluetooth, dess rörelsekänsliga funktioner vare sin gyroskop och accelerometer ger IPhone 4 en överlägsen kant, i synnerhet i så många fler program att skrivas och göras tillgängliga via sin App Store. Hittills finns det redan över 500.000 apps i Apple App Store, vilket gör IPhone 4 den regerande kungen av program, långt före Android till endast omkring 230.000 apps.

IPhone 4 har också sin styrka i ljudet avdelning, eftersom det är i huvudsak en iPod Touch med telefonens funktioner till i. Även om dess högtalare låter lite svag på egen hand och de medföljande hörlurarna är inte så imponerande, men bifoga det till bryggor eller andra hörlurar premie som Beats och du skulle höra skillnaden jämfört med många andra smartphones och MP3-spelare där ute.

Finns i svart och vitt, flash lagringsutrymme alternativ för 16GB och 32GB är fortfarande lite liten, eftersom det inte finns någon kortplats för extra minne lagring. Apple har också säkerställt IPhone 4 är kompatibel med den nyligen släppt iOS 5, som också möjliggör nya funktioner som icloud för moln lagring och iMessage gratis meddelandehantering mellan alla Apple-enheter.

Framtiden ser bra ut för iPhone 4 och trots nyare modeller släpps som iPhone 4S, jag är säker på att hålla iPhone 4 kör ganska länge, eftersom det är den mest kompletta smartphone erfarenhet av packning i ren enkel användning och bekvämlighet alla i en liten handdator.

Nu när iPhone 4S har släppts, många brittiska nät som erbjuder stora rabatter på sin iPhone 4 tariffer, så om du vill lägga vantarna på en, har det aldrig funnits ett bättre tillfälle.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar