måndag 27 augusti 2012

Jailbreak iPhone 4,1 - Teknik - Mobiltelefoner


Lås upp och jailbreaka din iPhone 2G, 3G, 3GS, 4 idag, och använder din Apple iPhone med hjälp av företagets i ditt val, och du får ställa upp från en oändlig lista över hjälpsamma och olika program Apple iPhone.

Varför Jailbreak IPhone 4,1 eller låsa upp iPhone?

Släpp loss din egen iPhone kan du byta dina Simcards och anställa en egen iPhone på någon form av system över hela världen. I USA har AT & T en överenskommelse distinkta privilegier gentemot iPhone - det betyder de som finns tillgängliga på ytterligare tjänsteleverantörer till exempel version trådlöst eller med köra inte kan använda sig av iPhone med ute förändra för att AT & T, samt ådra enorma tidigare bränning kostnader samt besvär i samband med förändrade tjänsteleverantörer. Genom att ha en fängelse bröt Apple iPhone, är du kostnadsfritt det tillsammans med någon typ av leverantör som du väljer. Du kommer att hitta liknande avtal långt borta som Storbritannien, Spanien, Danmark och även andra länder.

Om du vill ta en tur i ett annat land, är den verkliga SIM-låsta I telefonen inte används - men någon form av fängelse bröt Apple iPhone fungerar med nästan alla system i någon nation - du kan glömma att köpa en disponibel mobil eller ens hålla ännu en mobiltelefon tillsammans med dig när du anländer till destinationen säkert och testat en hel del människor har fängelse bröt sina egna Apple Apple iPhone med ert stöd. Det är faktiskt ganska lätt i princip ingen vänta - och du också få uppgraderingar livstid. Behöver du köpa ny firmware? Vi kommer alltid att vara här för att du åter låsa i dessa fall. AppStore egentligen bara underlättar en del av tillgängliga Apple iPhone-program. Många bra ansökningar kan användas med fängelse bruten Iphone.Remember Efter att framgångsrikt kassan från PayPal kommer du att omdirigeras till programvaran manuellt för att hämta programvara och manual så dont stänger din webbläsare.

Jailbreak IPhone 4,1 Beställ nu:

Vi använder Paypal som vår betalningsbehandlare. Klicka på knappen nedan och skicka. Du kommer att tas till Plimus där du kan slutföra köpet med ett antal betalningsalternativ inklusive PayPal, populära kreditkort och mycket mer. Efter betalning har bekräftats får du ett e-postmeddelande med programvaran.

Efter beställning kommer du att få snabb tillgång till iPhone Unlocking Shops Upplåsning & jailbreaking IPhone 4,1 produkter - Vi litar på våra köpare 100% Felt kommer du att omdirigeras till nedladdningssidan efter köpet .

Vi tackar alla som beställer med oss, och kommer att erbjuda dig bästa möjliga service!

För mer information om: Jailbreak IPhone 4,1

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar