lördag 11 augusti 2012

Hur man skall närma iPhone Reparation - Teknik


Eftersom uppfinningen av iPhone vuxit upp på gadgeten marknaden, scrambled många konkurrerande företag tillsammans för att komma in i smartphone fältet, vilket skapade en uppsjö av konkurrerande reparation företag för dessa enheter, är det dock mycket svårt att hitta ett företag med ett gott rykte och pålitlighet.

Om du tror att du har hittat en pålitlig och välrenommerade reparation företaget du behöver göra rätt forskning för att se till att de är tillförlitliga och har bra recensioner, eftersom det finns många företag som deltar i oetiska metoder såsom att byta ut arbetande komponenterna med trasiga sådana, eller stjäla enheterna helt och hållet. Skulle det senare hända dig och du hamna den olyckliga en som tar emot en iPhone i en sämre skick än när du skickade bort för reparation, har du kanske inte alltför många alternativ när det gäller att få din iPhone reparation stöd sedan Apple kommer inte att acceptera några iPhones som har manipulerats, oavsett om det är med hjälp av maskin-eller programvara för ändringar i programmet.

Förutsatt att enheten inte gå via det scenario som vi tidigare beskrivits nämnde, kan resten med den skada som din iPhone kan ha lidit fastställas, förutsatt att du tar det till en pålitlig iPhone reparation anläggning som är medveten om av vad det verkligen är doing.Getting din iPhone repareras är extremt lätt och processen börjar med att diagnostisera enheten och ta reda på det problem som det är upplever. Ett av de enklaste sätten att göra detta är att gå till Apples tekniska support webbsida och följ stegen för att diagnostisera problemet din iPhone upplever.

Du har ett par olika alternativ för hur att reparera din iPhone när du lista ut vad som är fel med det. Alternativ nummer ett är att skicka din dyrbara iPhone iväg till Apple reparera anläggningen och vänta i upp till en vecka att få din iPhone tillbaka medan Apple utför nödvändiga reparationer. Ett annat alternativ är att gå till närmaste Apple-läge och skapa en tid på Genius bar där de kan utföra en hel del reparationer på mindre än en timme.

iPhone Reparationsservice tjänster kan utföras vid dessa Apple butiker och innefatta arbete på produkter som inte omfattas utifrån producenternas felet garanti. Apple kommer att täcka kostnaderna för reparationer för dessa produkter om de omfattas av tillverkaren deffect garanti och är i själva verket visat sig vara deffective. Men om det visar sig att skadan har orsakats av vatten eller annan självförvållad skada än Apple kommer att räknas här enheten som inelligeble för alla typer av garantireparationer.

Tänk också på att det finns många andra fall där iPhone garantin skulle ogiltigförklaras och icke-stödberättigande för garantireparationer. En av de gånger då de skulle helt klart inte uppfyller sina warrany är om enheten har skadats genom olyckshändelse, inklusive en glassplitter skärm. Rember att när du lämnar in din iPhone för en reparation ta ut SIM-kortet så att du kan använda den med en annan telefon. Det skulle vara mycket svårt att gå för en vecka utan din iPhone.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar