onsdag 1 augusti 2012

iPhone App Basics - Komma igång med iPhone-program - Datorer


iPhone App Basics

Om du är ny till iPhone världen, kanske du behöver lite iPhone Application grunderna.

Ansökningarna är hjärtat att anpassa din iPhone upplevelse. Varje person som har en iPhone kan ladda ner och använda enskilda program eller applikationer direkt från Apple App Store.

iPhone app utvecklare skapa nya ansökningar varje dag som utföra uppgifter, underhålla och informera. iPhone spelutvecklare är alltid hårt arbete för din njutning. Det finns nya applikationer varje dag.

Det finns hjälp från iPhone applikationsutvecklare och från Apple själv om du behöver veta hur man får ett konto, ladda ner ett program, eller få uppdateringar.

Till att börja med kan du bläddra igenom App Store från datorn via iTunes, eller så kan du trycka på knappen för App Store på din iPhone.

Om du är på iTunes, kan det vara lite svårt att hitta App Store. Gå bara till iTunes Store knappen på vänster sida av iTunes skärmen och du hittar länken App Store på vänster sida i iTunes Store-fönstret.

Om du redan har ett konto hos iTunes Store, så börjar köpa eller ladda ner gratis program för din iPhone är enkelt. Du kan helt enkelt använda samma lösenord.

Om du ännu inte har ett konto på iTunes, är det enkelt att skapa en, och du kommer definitivt vill ladda ner program till din iPhone. Dessa program, som skapats av iPhone utvecklare över hela världen, fungerar på alla iPhone och de flesta arbetar på iPod touch också. Detta faktum är inte alltid särskilt anges, dock.

Om du behöver mer grundläggande hjälp, kan du gå till Apple Knowledge Base där du hittar steg för steg instruktioner.

Vissa program är dum och oseriöst. En populär app heter "Steam". Med denna app, blåsa dig i mikrofonen på din iPhone, och skärmen moln över med vad som ser ut ånga. Du kan sedan torka bort det med lämpliga gnissel och kondens.

Andra spel och program räntor tas ut av iPhone utvecklare inkluderar amerikanska presidentvalet citat. Du drar över bilden av en ordförande, och några av hans finaste citat visas.

att skapa dessa och tusentals andra roliga, dumma och användbar program, iPhone ansökan utvecklare jobbar hårt för att hålla steget före. Nu när det finns över 50.000 applikationer för iPhone, iPhone utvecklare behöver också grunderna om hur man få uppmärksamhet på marknaden.

en sak att göra är att vara väldigt smal i fokus för din app. Skär ut främmande skärmen grejer, och fokusera på det centrala begreppet. Du kan oss en modell verktyg när du experimenterar med olika program och olika idéer så att du kan slå dem till ett företag eller andra utvecklare.

Du vill välja det sätt som du kommer att ta för att bygga programmet. Som en iPhone utvecklare använda program som är inbyggda i webbläsaren är lättare att utveckla, enklare att dela, och lättare att distribuera. Varför göra det svårt för sig själv genom att lära Objective C för att skriva iPhone apps?

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar