söndag 26 augusti 2012

Tesco Mobile UK tillkännager iPhone 4 - Teknik - Mobiltelefoner


Per den 24 juni, Supermarket ledare Tesco kommer att lägga IPhone 4 till sin lista över tillgängliga mobila devices.No detaljer för taxa planer håller just meddelat ännu, men som med de flesta av de brittiska tjänsteleverantörer, du kan att registrera ditt intresse redan nu.

availabilty och Pricing499 för 16GB iPhone 4599 för 32GB IPhone 4

Kom ihåg att dessa priser är både UTAN kontrakt -. samtliga företagets kommer att erbjuda billigare telefoner för incitament att registrera upp till 18 eller 24 månaders kontrakt under den kommande veckan

Vi väntar fortfarande på officiella priser från alla de stora brittiska spelare, som apelsin, 02, 3 och T-Mobile, trots det lilla, över ivriga slip-up på Vodaphones räkning ett par dagar sedan.

Tescos flytta in den mobila marknaden har varit en ganska snabb en och till synes de försöker att hänga med de mer väletablerade mobiloperatörer genom att erbjuda den senaste handsets.Recent åren har sett hela sin hem elektroniska sektion kommer till liv, erbjuder ett stort utbud av olika hushållsapparater genom sin website.Not bara kan du köpa alla dina hem mat, kan du nu även utrusta varje rum i ditt hus till den högsta standarder och till konkurrenskraftiga priser.

Tescos är ett känt namn som är väl respekterad och kunde möjligen se inflytande av försäljningen går sin väg, särskilt för nya kunder som vill ha ett SIM-fri alternativ för IPhone 4.Either vägen, de spelar ingen vid sidan av industrin stora hundar som orange, Vodafone, 02, 3 och T-Mobile - som alla nu erbjuder IPhone 4, kommer att släppas den 24 juni .

Det kommer definitivt att bli en maktkamp mellan som kan erbjuda det bästa värdet för pengar och tid affär och jag kan inte vänta!

Besök för mer av den senaste informationen, och när det händer!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar