måndag 13 augusti 2012

iPhone 5 kommer snart att noteras - Business


19 januari enligt utländska rapporter i media, iphone 5 kommande allt snabbare och omfattande ryktesspridning. Följande utländska medier bygger på det faktum att befintlig information för att göra uppskattningar.

appleiPhone5 är inte en Verizon iPhone, och vice versa Verizon appleiPhone nyheten har genomförts, men det kommer inte att vara iphone 5. "Wall Street Journal" om Verizon iPhone kommer att släppas i oktober, säger "Verizon telefon och nu AT & T: s iPhone 4 försäljning är liknande, men använder olika trådlös teknik."

appleiPhone 5 iPhone 4 i form och mönster av olika "Wall Street Journal" sade att "Apple kommer att lansera en ny iPhone-modeller, den femte generationens iPhone, iPhone innan mönstret och formen är inte samma sak. Men när det tillåts till Verizon eller andra bärare Företag till salu återstår att se.

iphone 5 konfigurationen evolutionära förändringar kommer att ske, snarare än ändra konfigurationen av iphone 5 kommer att använda den nya antennen, 1.2GHz processor och större skärm (3,7 inches istället för 3,5 tum). IPhone5 och tillbehör kommer att användas när nya materialet. Dessutom kommer enligt uppgift att använda multi-core design, och samtidigt förbättra batteriets livslängd och prestanda, avancerad teknik för att upprätthålla synkronisering med mobiltelefoner. Med hjälp av dual-core GPU apple telefonen 5 bildvisning kvalitet kommer att förbättras för att uppnå den sanna färgen 1080p.

Rykten appleiPhone 5G kommer att använda Near Field Communication (NFC) teknologi för att omvandla det till en annan form av betal-eller kreditkort, men med tanke på oro redan innan Apple hade NFC, kan inte vara säker på att det kommer att använda tekniken.

telefonautomater: Apple bildskärm är utrustad med Near Field Communication teknik iPhone5 att användas som kreditkort.

iphone 5 kommer att släppas under sommaren, varje gång innan Apples iPhone i slutet av juni början av juli frigivning i den nya, så förhoppningsvis i slutet av juni eller början av juli i år för att se iphone 5. Ett lag kan dock inte hänsyn till Apple iphone 5 och iPad 2, så de bör arbeta hårt för att säkerställa att produkten frisättningen schemat (Partihandel mobiltelefon täcker).

Kan också vara iphone 5 releasedatum kommer att vara tidigare än vanligt på grund av iLounge att Apples iPhone4 kan vara en antenn problem, iphone 5 releasedatum framåt till slutet av januari 2011, men detta är osannolikt. Engadget nämnde också att Apple kommer att släppas i juli, så det kan fortfarande följa den vanliga utgåvan schemat.

LTE appleiPhone 5 kan stödja mer än en analytiker har påpekat att appleiPhone 5 i USA för att stödja ultrasnabb mobilt bredband LTE, som kan bli ett 4G mobiltelefon iPhone 5. AT & T planerar att lansera sin LTE 2011 tjänsten, men iPhone har ännu inte släppa LTE nyheter. iphone 5 priset inte förändras om iPhone5 precis som iPhone 3G till iPhone 3GS förändringen, eftersom produkterna är evolutionära (grossist iphone tillbehör), då priset bör vara och nu nästan samma.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar