torsdag 2 augusti 2012

iPhone 3G Buyers Guide - Australien - Teknik


Australian iPhone Köpguide

Iphone är den senaste och mest fulländade befrielse från Apple. Den kombinerar alla funktioner i en mobiltelefon, en PDA och en iPod i en bekväm package.The Iphone kommer i 8GB iPhone och 16GB iPhone-modeller och har en rad inbyggda funktioner, som t.ex. en MP3-spelare, en webbläsare och en kontakt hanteringsprogram, allt styrs av en revolutionerande pekskärm system.

SMS:

Det är lätt att hålla reda på alla dina texter, eftersom Iphone kan visa alla tidigare meddelanden i konversera format. Det är fullt integrerad med webbläsaren och dina kontaktlistor, så telefonsamtal kan göras och webbsidor visas med en enda knapptryckning.

telefonsamtal:

Använd adressboken för enkel åtkomst till telefonnummer och annan kontaktinformation. Den visuella displayen gör det enkelt att ta ringa konferenssamtal eller använda HOLD-funktionen.

Webbläsare:

Iphone har ett dedikerat versionen av Safari för mobil surfning, och kör precis som alla andra PC eller Mac webbläsare, med funktioner som e-post och bokmärken som standard. Utöver detta stöder Safari förinstallerade funktioner som Google Maps, levande aktiekurser och en Youtube ström, alla på startskärmen på din iPod. Iphone har även möjlighet att köra flera webbläsarfönster på once.The e-postfunktion för Iphone framgångsrikt stöder Gmail och Yahoo, liksom alla webbaserade e-post, till exempel Hotmail. Den här e-är också integrerad med andra funktioner som möjliggör synkronisering av information med en touch.

Google Maps:

Google Maps är en av de mest användbara verktyg som finns på Iphone. Iphone kan hjälpa dig att hitta vad du söker, vare sig det är en adress eller en plats, till exempel en restaurang eller kollektivtrafik. Google Maps har även en håll funktion som beskriver en sväng sväng rutt till vilken plats som helst, och har även indikationer på vikten av trafiken längs vägen.

Youtube:

Youtube har några av de mest populära och ursprungliga innehållet på internet, och nu kan du strömma den trådlöst direkt till din iPhone. Med Youtube program på startskärmen kan du visa funktioner innehåll, de mest populära videor eller bokmärke din egen favorit innehåll. Du kan även använda adressboken för att skicka videoklipp till vänner och familj.

Ipod och filmer:

Iphone är den mest avancerade Ipod skapat. Införandet av en widescreen möjliggör högupplösta visning av filmer, baljor och musikvideor. Iphone behåller alla funktioner från tidigare Ipods, så media kan sorteras efter artist, titel, genre etc. Men är media nu styrs genom pekskärmen, möjliggör enkel jon och kontroll över ditt media.The tillägg av ett nytt headset utrustat med en fjärrkontroll och mikrofon gör det möjligt för användare att enkelt ta telefonsamtal, utan att avbryta sina ljudupplevelse.

Kamera:

Iphone är utrustad med en 2megapixel kamera, och har även möjlighet att synkronisera bilder från valfri PC eller Mac med USB-anslutning. Bilder kan enkelt hanteras genom den integrerade Album funktionen. Bilder kan tilldelas till kontakter, används som bakgrundsbild eller mailas.

inställningar:

Det finns många sätt att konfigurera och anpassa din Iphone, inklusive möjliggör Flygplansläge, justera din bakgrund eller importera en ringsignal.

iPhone är en bra telefon, den mest avancerade iPod och ett bra sätt att komma åt internet från fickan. Låt getPrice hitta det billigaste Iphone idag!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar