fredag 10 augusti 2012

Hur fixar Brutna Electronic Devices - Business


Människor tillbringar idag en massa pengar att hålla utrustat med den senaste och bästa i världen av teknik. När de först kom till platsen var de för det mesta leksaker att leka med eller saker som gjorde livet lite mer bekvämlighet. Men med tiden har vi kommit att bero på dessa enheter mer och mer. I själva verket, om man skulle gå sönder, blir det ett betydande problem för ägaren. På grund av detta, måste du utbilda dig på hur du får iPhone delar eller Macbook delar så att du vet vad du ska göra om behov uppstår.

Ibland är det ganska lätt att bara fatta beslut om att ersätta en enhet när den går sönder. Beroende på ålder enheten och hur mycket det kostar, kan det vara lättare att bara köpa en ny istället för att försöka fixa den som är bruten. Detta gällde särskilt de första människorna att äga dessa typer av enheter. De enda människor som hade råd dem när de först kom ut kunde oftast råd att bara köpa en ny när de gamla började nu arbetar. Men dessa dagar, har nästan alla en smart telefon eller en Macbook. Det innebär att människor som nu äger dessa enheter inte har samma typ av disponibel inkomst att de människor som fick dem när de första produkterna att trycka på hyllorna. Detta i kombination med den nuvarande ekonomin har gjort det mycket viktigare att hitta sätt att fixa din trasiga enhet i stället för att bara byta ut den.

Internet har gjort det enklare än någonsin att hantera några av de grundläggande reparationer på egen hand. Det första du behöver göra är att lista ut vad problemet är. Detta betyder inte bara veta att "skärmen inte går att starta." Du måste räkna ut varför skärmen inte startar så att du vet det korrekta sättet att fixa det.

Många gör misstaget att göra ett antagande om vad som specifikt behöver fixas utan att bekräfta sin diagnos. Vanligtvis är resultatet av denna spendera tid och pengar att fixa något, bara för att få reda på att det ursprungliga problemet kvarstår. Om du bara några snabba sökningar på nätet kan du hitta vanligtvis någon steg för steg instruktioner som hjälper dig att diagnostisera ditt problem. När du är säker på att du vet varför enheten inte fungerar, är det dags att räkna ut hur man fixar det. Även om det kan finnas vissa problem som är bäst kvar upp till en professionell, har du möjlighet att fastställa en hel del problem på egen hand också.

Återigen bör du börja med en sökning på Internet av "hur man fixar en trasig ____". Du ska snabbt kunna hitta steg för steg instruktioner om hur man fixar det. När du får instruktioner att följa, är allt du behöver göra köpa reservdelar och du är redo att gå. Du kommer att sluta med något som är så gott som ny, men var mycket billigare.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar