fredag 10 augusti 2012

Hur man fixar Push anmälningar om Hacktivated iPhone - Datorer - Mobile Computing


Behöver Skjut anmälningar på Hacktivaed iPhone

Låt mig klart vad som faktiskt hacktivated iPhone är. En Hacktivated iphone är en iPhone olåst och jailbreaked använda icke officiella sim. Jailbreaking och låsa upp med icke officiella sim kraschar äpple certifikatet installeras i den. Ibland inte. Numera många anpassade iphone firmwares finns tillgängliga för att uppgradera eller nedgradera din iPhone. Senaste programvaran stöds av iPhone 2G (1: a generationen) är 3.1.3. Men andra iPhone (3G, 3GS, 4) kan stödja firmware upp iOS 4,1. Apple lanserar iOS 4.2 kl 24 november (det ryktas om).

Varför behöver Push anmälan?

När det gäller oro tryckknappar notofications tycker jag det verkligen nödvändigt att ha push-meddelanden om du har iPhone. Jag håller push-anmälningarna inte är ett alternativ till multitasking. Men det är en bra funktion av Apple efter BlackBerry-tjänster.

Push anmälan i låsta och officiella Sim iPhone:

Kontraktsbaserade iphone innehavare inte får Push Notification problem original certifikat installerat på sina iPhones. (Om de inte bråka med den).

Så här aktiverar Push Anmälan om hacktivated iPhone

Här är enkelt och steg för steg guide för att fixa dina push-meddelanden om hacktivated iphone utan extra kostnad. PushFix försäljningen enda intyg för ca $ 4,99. Men de ger garanti för unikt certifikat. Hur som helst. PushDoctor Metoden är densamma, men de dont garanterar unikt certifikat men de berätta för dig om det inte unikt certifikat som finns på servern kommer du att få fel när du installerar pushdoctor. Så försök att installera varje timme tills du får perfekta installation. Perfekt installation innebär pushdoctor utvecklare lagt till nya certifikat för att deras server därför lägger du hämtat och installerat i din iPhone med pushdoctor patch.

Följande är instruktioner om hur man fixar push-meddelanden på din jailbreakad iPhone.

Steg ett:. Tryck för att starta Cydia från din Springboard

Steg två:. Tryck för att välja Hantera fliken längst ned på skärmen

Steg tre:. Tryck på den stora Sources knappen

Steg fyra:. Tryck på knappen Redigera längst upp till höger på skärmen

Steg fem: Tryck på Lägg till knappen längst upp till vänster på skärmen .

Steg sex: Skriv "/ apt /" som ny källa adressen och klicka på Lägg till Sourcebutton .

Steg Sju. När källan har lagts tryck på den stora Return to Cydia knappen

Steg Åtta:. Tryck på knappen Klar för att avsluta redigeringsläget

Steg Nio: Tryck för att välja den nyligen tillagda nerv förrådet .

Steg Tio: Tryck för att välja Skjut Doctor från listan över paket

Steg Elva. Tryck på Install knappen längst upp till höger på skärmen

Steg Tolv: Tryck sedan på Bekräfta-knappen till början installation

Obs! När startas kontrollera att Youtube fungerar. Om inte prova att installera om patchen. Du kan också behöva ta bort installera om alla program som använder Push Notifications innan de ska fungera.

Försök att installera tills man blir helt fungerande patch. Om du har ett problem med att installera Push läkare och du inte kan få driva fungera, beror det på att servern det blir din unika cert från är egentligen av certs.Try med några timmar, till slut kommer att fungera. Eventuella fel betyder precis samma som den inte kan hitta ett unikt cert. Just "installera" paketet senare eller nästa dag.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar