lördag 18 augusti 2012

iPad vs iPhone - Vilken ska köpa? - Art


Apple revolutionerade mobiltelefonen industrin med sin iPhone. Med lanseringen av iPad, de försöker att revolutionera den mobila datorn marknad. En hel del människor som äger iPhone redan undrar varför de skulle ens bry sig att köpa iPad. När allt verkar iPad precis som en överdimensionerad version av iPhone med mer datorkraft.

Även om det är sant, det finns faktiskt ett antal skäl att överväga en iPad även för dem som redan äger en iPhone. Från och med uppenbara skäl, innebär storleken på den enhet som du kan njuta av alla dina media i kristallklart kvalitet och behöver inte kisa för att se vad som finns på skärmen. De högre upplösning utklassar andra tabletter och iPhone, så att användarna kan njuta av filmer och video i ofördärvad kvalitet.

Många iPad applikationsutveckling företag vet att storleken och upplösningen på skärmen skapar potential för mer spännande applikationer. Storleken gör också digitala tangentbordet på iPad betydligt mer användarvänlig än iPhone tangentbord. Det finns även innehavare som tillåter användare att lägga enheten i en bekväm ställning precis som en bärbar dator.

Vad sägs om några mindre kända skäl? iBooks är kanske en av de mest övertygande fördelar jämfört med iPhone. iBooks är i huvudsak iTunes för digitala böcker, så att användarna bekvämt läsa böcker utan att köpa en separat eBook läsare. IPad ger flexibiliteten av en tablett utan att behöva köpa en annan dyr enhet som Amazon Kindle. Och till skillnad från Kindle är iPad en allt-i-ett-enhet så att du kan titta på videor, spela musik, surfa på Internet och läsa e-böcker.

Förutom iBooks är iPad ansökan företagen att skapa fler och fler iPad-exklusiv program. IPad App Store nyligen nått en milstolpe, nu erbjuder mer än 100.000 iPad-exklusiva program. Ej tillgänglig för iPhone, dessa program är vanligtvis mer robusta än de som finns tillgängliga på iPad mindre motsvarighet. Apps som Market Scan, vilket gör att handlarna att planera och samtidigt utföra flera handelsstrategier efter analys aktiemarknaden, och iMovie, vilket tillåter användare att redigera HD-video med hjälp av iPad multi-touch funktionalitet, är erfarenheter som inte kan matchas på ett iPhone. Dessutom finns det otaliga videospel som är roligare på en större skärm med hög upplösning. Spel som Cro-Mag, Infinity Blade, och även Madden NFL '11 av EA Sports är alla iPad höjdpunkter.

iPad har också mer minne än iPhone. Nu kan lagra 64 GB data jämfört med 32 GB från Apples populära telefon, det finns ännu mer utrymme att lagra nyare, mer robusta applikationer. På grund av detta kommer djupa och intrikata iPad ansökningar även fortsättningsvis utvecklas, som skapare inte behöver begränsa omfattningen så mycket och användarna behöver inte oroa dig för ledigt utrymme.

Med en större, högupplöst skärm, dubbla minnet av iPhone, och över 100.000 iPad-exklusiva program som är mer praktiskt för dag till dag livet än många iPhone-program, det finns faktiskt en övertygande argument för att göras för iPad, även för användare som redan hade en iPhone. Specifikt kan användare överväger att köpa en Kindle vill öka upp det och köpa en mer allomfattande stycke teknik som erbjuder tillgång till ett ständigt växande lista över robusta program och spel är inte tillgängliga på en iPhone.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar