fredag 24 augusti 2012

Glädje över iPhone Apps 2011 - Andra


iPhone är en enda av dagens mest underbara uppfinningar. Detta är en linje av smartphones som ger betydligt mer sofistikerade anslutning och datorer teknik än andra handhållna enheter. Det är verkligen utvecklas och marknadsförs, och som sådan, som kontrolleras av Apple, Inc. iPhone version fyra generationer, den ursprungliga iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, liksom den nyaste, iPhone4. Detta system är nu bland de ställning symboler dagens ungdomar. När du håller en viss, vilket innebär att du är välbeställda. Men iPhone är inte alls fullt utan program. Och Apple Application program är där när du vill fylla upp din nya iPhone eller om du helt enkelt vill göra en viss du har just nu ännu bättre. Bara inte så länge sedan, släppte time.com sin checklista med 50 bästa iPhone Applications 2011.

Mellan beskrivs människor är vanliga speltitlar denna typ av som: Angry Birds, Alfapet, grödor vs Zombies, Doodle Jump, Fruit Ninja, Sänk rep, Pictureka, Wurdle och Geodefense Swarm. Livsstil Program kan också vara mellan favoriterna som Amazon, Epicurious, Mixology, Paypal, butik Savvy, Mint, Internet MD, Släpp den! Och Spring Pad. iPhone är ingalunda komplett saknar den nya musiken och applikationer Fotografier dessa som Mog, Pandora, SoundHound, Bloom, kamera +, Photoshop Express, Hiptamatic, Instagram och colorsplash. Och vad bättre sätt att definiera ett system än Nöjen och sociala program som Netflix, IMDb, ESPN Score, Instapaper, Kindle, PulseNews, Facebook, Twitter, Google, mål, Skype, Foursquare och Bump. Andra tillämpningar som föredras av många iPhone konsumenterna Om Go applikationer som kajak, Yelp, Planet lins, Weather Channel, öppna tabellen, Wikipedia, Hopstop, tätt intill mig, Google Earth och Zipcar.

programmen som visas på finns möjligen utan kostnad eller för kostnad i App Återförsäljare, en digital distribution av programvara som utvecklats också och tas om hand av Apple, Inc. Med tanke på att utsläppen av iPhone i 2007, har intäkterna redan genererade inte bara från iPhone men dessutom från program mjukvaror nedladdade och nås av iPhone kunder. Från 2009 till 2010 endast har Apple App Återförsäljare skapade betydligt fler intäkter än dess konkurrerande program programvara som Blackberry App Planet, Google Android Market och Nokia Ovi återförsäljare. I en uppdatering daterad 22 Jan 2011, det finns tidigare mer än 10 miljarder nedladdningar hittills för mycket mer än 350.000 tillgängliga program. Bland betalprogram, förklarade Apple, Inc. i 2009 som Crash Bandicoot Nitro Kart 3D av Activision Publishing var antalet en av de applikationer som hade förmodligen den mest mängd nedladdningar. Helt gratis apps, var Google Earth bara näst Facebook som hade en av de mest nedladdningar.

Apple har också djupgående betyg för vilka en ansökan har upprättats vad åldersgrupp den är lämplig för. Apple tar de program som bestäms av deras material och iPhone kommer att blockera stötande program inuti iPhone konfigurationer. Program som innehåller några obehagliga leveranser rankade 4 +. Ansökningar där även teman som inte är lämpliga för små barn som är yngre än 9 är märkt som 9 +. Även om program som kommer att ha ovanliga mild språk, regelbunden eller intensiv tecknad film, fantasi eller rimliga våld och milda eller sällan mogna eller suggestiva teman, och simulerade spel som inte kan vara perfekt för ungdomar som är yngre än tolv klassas som 12 +. Och applikationer som innehåller material som inte är idealiskt för åldrarna enligt sjutton är klassade som 17 + och får endast laddas ner av iPhone konsumenter som är ute sjutton många år tidigare och som tidigare nämnts. Ett meddelande för bekräftelse kommer att verka frågar när kunden är sjutton länge äldre eller mogen när du köper programmen.

För de flesta iPhone konsumenter i hela världen, bestämmer programvara program du har hur snyggt din iPhone är. Och tack och lov för dem alla, även om har iPhone Applications 2011 alla som att ge dig den "svalka".

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar