lördag 25 augusti 2012

Noggrant Backup iPhone Data när iTunes misslyckas - Datorer - programvara


iPhone är en stor multimedia mobiltelefon som du också kan känna igen som en smartphone. Denna mobiltelefon är inte bara en mobiltelefon, men också olika funktioner som gör det mest önskvärda gadget för varje person som vill ha den bästa tekniken och produkter i sina handflator. Med sin enorma flashminne som sträcker sig från 8 GB till 32 GB som kan lagra hundratals filmer, låtar, filer, filmer och allt annat som stöds av iOS (ett operativsystem som används i iPhone och andra iDevices. Den senaste versionen av iPhone som heter IPhone 4 har massor av funktioner och det senaste tillskottet till detta är den vita IPhone 4 som släpps på sista veckan i april 2011.

Men en liknande tillstånd som lägger på alla iPhone-modeller är iPhone säkerhetskopieringen. Det är nödvändigt om du vill behålla en kopia av de filer som för närvarande är på din iPhone och du också vill se dem senare. iPhone backup-processen traditionellt görs av iTunes som är en egenutvecklad program som skapats av Apple.

Med iTunes kan du kopiera stora uppgifter som finns på iPhone som adressbok, applikationer, inställningar och preferenser, kalender konton / evenemang, samtalshistorik, kamerarullen, mobil mig kartdata, SMS, MMS, röstmemon och Tillförlitliga platser . Säkerhetskopian skapas på datorn och om du föredrar kan du bränna data på en disk för som du kan använda senare. För att skydda säkerhetskopian, har du möjlighet att kryptera säkerhetskopian och detta kommer att hjälpa tillgång till endast auktoriserade användare.

Det tar i allmänhet några minuter att säkerhetskopiera iPhone data om du redan synkronisera och skapade säkerhetskopian tidigare eftersom det kommer synka och uppdatera säkerhetskopian. Men om du stöter på att det tar flera timmar då det betyder antingen att det är problemet i iTunes, backup-fil eller iPhone data som finns på iPhone. Vid denna situation väntar en stund och kontrollera om problemet är löst eller inte. Om problemet inte är löst så ska du använda iPhone programvara för säkerhetskopiering för att skapa snabb, säker och perfekt iPhone-backup på din dator.

Det kommer att ta fullständig säkerhetskopia samt backup av några filer också och du bara följer enkla lätt att följa guiden och kan lätt ta backup iPhone. iPhone backup verktyg är kapabel att köras på Windows och Mac-plattformar och därför kan du använda på någon av dessa operativsystem. Ladda ner iPhone-backup verktyg och enkelt säkerhetskopiera din iPhone.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar