torsdag 9 augusti 2012

Fix iphone screen-Hur fixar problemet. - Teknik - Mobiltelefoner


Om du redan har köpt en iPhone, då måste du veta att du måste ta mycket väl hand om denna stora stycke ingenjörskonst. Denna toppmoderna gadget behöver mycket bra hantering, annars är chansen finns att det kan skadas, eftersom iPhone är mycket känslig. Cracked iPhone är vanliga exempel på felaktig hantering av iPhone. Men om du råkar hamna i denna situation, behöver du inte oroa dig mycket eftersom det finns många iPhone reparation serviceställen eller butiker som lätt kan fixa iPhone-skärmen. Hitta en iPhone reparationsservice är inte en svår uppgift. Du kan hitta en i ditt närområde eller så kan du be dina medarbetare, vänner och släktingar om de har stött på en sådan reparation centra.

annan möjlighet är att fixa iPhone-skärmen själv. Det finns iPhone-skärmen fastställande verktygslådor som finns på ledande elektroniska butiker eller så kan du köpa dem på nätet. Men om du inte är tillräckligt säker bör du undvika att fastställa iPhone-skärmen själv. Om du har valt att ge det ett försök sedan söka nätet för att få saker om hur man löser iPhone-skärmen. Chansen är stor att du kommer att få tillräckligt med material på nätet om hur man löser iPhone-skärmen. Det finns video tutorials finns också, som kommer att vara mer fördelaktigt än skriftliga innehåll. Läs dokumentet eller titta på videon noga. Men om du fortfarande har minsta tvivel om ämnet efter att ha sett filmer eller läsa innehållet på hur man rättar till skärmen så blir det bättre att ta tjänst hos en auktoriserad iPhone reparation servicecenter. Det senare alternativet innebär en viss kostnad, men om du inte kan fixa skärmen ordentligt så kanske du får betala mer för att åtgärda skadan.

Det påpekas ofta att om skärmen på iPhone blir lätt skadat, men resten av funktioner är inte påverkas så folk blir ouppmärksamma på saken och ser inte för reparation eller utbyte av skadad del. Men i långa loppet blir det ogynnsamt för enheten. Anledningen är, över tiden, kan fina dammpartiklar passera genom den krackade delen av skärmen och påverka inre delen av anordningen och orsaka ytterligare skada. Sålunda är det tillrådligt att fixera iPhone skärmen vid tidigast.

Innan du väljer iPhone centrum reparationsservice, hävdar att för att vara behörig att fixa iPhone-skärmen till ett bra pris, måste du läsa recensioner om butiken online eller offline. Ibland kan butiken som erbjuder mycket billigt pris att fixa iPhone-skärmen inte effektiva servicetekniker och du kanske upptäcker att de har orsakat mer skada på din telefon. Det är därför tillrådligt att föredra butiker som har certifierad personal, som har kompetens att fixa iPhone-skärmen. Ibland expertråd kan spara dina pengar. Om sprickan är liten då de inte kan byta ut hela skärmen, men fixa det på ett sådant sätt att damm inte rör sig inuti. Om du hittar efter fixering iPhone, vissa andra funktioner på telefonen fungerar inte korrekt då en certifierad Centret kommer att fixa det utan kostnad.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar