onsdag 1 augusti 2012

iPhone Brister - Teknik


iPhone har hyllats som den bästa och största mobiltelefon som någonsin komma ut. Men många människor tycker att iPhone har många stora brister.

inte tillgängliga för alla

En av de stora iPhone brister är att det inte är tillgänglig för alla. Denna telefon är endast tillgänglig för en bärare AT & T. Om iPhone verkligen ville expandera och förändra världen av mobiltelefoner, skulle det vara tillgänglig för mer än bara en bärare.

Långsam Internet

AT & T erbjuder endast en typ av Internet service till iPhone kunder. Detta är en viktig iPhone fel. Andra internetleverantörer på andra telefonnät är mycket snabbare och effektivare.

Dålig Batteriprestanda

Om du har en iPhone, är en av de iPhone brister som du måste skicka telefonen i varje år eller två för att ha ett nytt batteri bytas ut. Inte bara kan du inte göra det själv, men du kommer också att behöva betala för att få batteriet bytas ut. Utom flera dagar frånträda din iPhone medan du väntar att få batteriet utbytt!

Ingen Global Positioning System

Nästan varje ny telefon dessa dagar har ett Global Positioning System. Trots den enorma prislapp, är ett stort iPhone fel som den inte har en globalt positioneringssystem. Det finns program som Google Maps, som är tillgänglig, men du måste veta exakt var du ska få korrekt information.

Om du väljer att köpa en iPhone, se till att du vet iPhone bristerna innan spendera dina pengar.

Ingen Adobe Flash Support

Även om iPhone är en mer än kapabel web-enhet, är den största nackdelen som en webb-enhet som iPhone inte stöder Adobes Flash-teknik, vilket innebär att många multimedia-rika platser kvar tabu. Detta bör lösas i framtiden eftersom Adobe uppenbarligen kommer att göra sin teknik iPhone-vänlig. Frågan är när?

Ingen Videoinspelning

Trots iPhones inbyggda två-megapixel kamera, tog Apple inte med videofunktioner. Detta från ett företag som tillhandahåller datorer förinstallerade med iMovie och ger videovisning kapacitet med det mesta av sin iPod sortiment. Så om du vill spela in video, skulle du bättre prata med Sony

Ingen Multimedia Messaging Service

Det finns vissa saker smuts billiga telefoner gör att prisade iPhone inte kan. Om du vill öppna en bild som skickas till dig via MMS (Multimedia Messaging Service) från en av smuts-billiga telefoner så dont få en iPhone. Bristen på stöd för Multimedia Messaging Service (MMS) är en av de mest irriterande iPhone brister.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar