söndag 12 augusti 2012

Njut Ringa med The Fifth Generation iPhone - Teknik - Prylar och Gizmos


spekulationer om den berömda femte generationen iPhone är på sky-höga. Även om den officiella tillkännagivande om lanseringen har gjorts är myndigheterna håller tyst på sin release datum, pris, minne, operativsystem och andra nya funktioner. I detta sammanhang är de flesta iPhone fans är angelägna nog att veta nästan alla aspekter i samband med gadget. Redan från år 2007 då Apple lanserade företaget gadget, har populariteten har alltid varit den uppgång.

iPhone faller under kategorin Internet och multimedia aktiverade smartphones. Den mångsidiga enheten har faciliteter som videokamera, mediaspelare, webbläsare via Wi-Fi och 3G-uppkoppling, post video, multi-touch-skärm, virtuellt tangentbord etc. Bortsett från detta finns det en enorm samling av applikationer som kan nås från App Store. Några av de program inkluderar spel, GPS anläggning, sociala nätverk, referens och säkerhet osv

Enheten är ofta uppdateras med nya funktioner och sedan visas i form av olika generationens telefoner. Ursprungligen enheten var känd som iPhone 2G eller iPhone EDGE. Det var den första generationen typen. 3G följde det med sofistikerade funktioner som quad-band GSM, GPRS och EDGE. Varje generation får programuppdatering från företaget, med fallet ursprungliga versionen som ett undantag. 3G lyckades med 4G som gör sin berömmelse i den aktuella marknaden.

Den föreslagna lanseringen av den femte generationen versionen är ett resultat av bristande tillförlitlighet i den tidigare versionen. Det finns utbredda klagomål signal problem och brott på pekskärmen. Dock iPhone 5G förväntas övervinna alla matfett och ta en revolution i arenan. Det spekuleras att iphone 5 releasedatum kommer att vara mellan juli till september 2011. Den största förväntade förändringen när det gäller införandet av nya operativsystemet iOS5 och även ett band upp mellan Google Android och Apple.

iPhone5 hoppas att skryta med hög hastighet processor och förbättrad batteritid som ingen annan. Det finns också rykten om verkligheten av 3G och 4G videochatt anläggning. Ett stort minne av 64GB är också på önskelistan av fläktarna. Det förutses också att de nyare en kommer att komma med en tunn, lätt handable kropp med ett pris hastighet liknande den för den 4G. Gissningar är också om föreställningen upp en 8 megapixel kamera. Face tid videokonferenser och skjutbara knappsatsen är också på ryktet listan. Det finns också hörsägen om gardinen stiger från den hemliga icloud funktionen.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar