torsdag 16 augusti 2012

Fastställande din iPhone 3GS - Business


Förlora dem iphone flera och även iphone telefon i maskinen? I händelse av att det som betyder, immig strålkastarna du vill göra snabbt för att hålla din iPhone 3GS eller helt enkelt iphone 5. Om din artikel: s steg-för-steg information inte kommer att uppvisa konsekvenser finns det kunskap kring den underliggande delen om hur att använda sig av Apple Inc för att ta hand om din personliga iPhone 3gs/iPhone 4 eller kanske leverera den ansökan i pension livet i ditt Apple Company Store.

viktigaste sätten som kan sätta mot utföra för sin mineralvatten förstört iPhone.

Stäng ner alla Iphone direkt!

startar inte Ringa så länge gör massor av åtgärder. Vända för iPhone om du hittar inredning regnvatten kan orsaka ringa begränsad uttag.

Head ut med ut sin egen iPhone inkluderar varefter den eliminerar simkort.

Flytta ut bara om någon mer regn vatten.

Använda en håret torrare för den mest kostnadseffektiva warmness avsedd för femton minuter och sedan försöka laga telefonen långsamt för att vara säker på att någon form av senaste dricksvatten kan säkert hjälpa till pun intended, telefon. Använd billigt värme!

Följ denna iPhone i en mycket plastpåse involverad i okokt ris och se till att det är mest fullständigt fodrade. Transition alla mandel på daglig basis. Alla okokta kornen är säker på att absorbera fukthalt stödja start oavsett ytterligare vätska runt iPhone. Överge den faktiska iphone under säden avsedd för 48-72 mycket tid för bästa framgång.

Ta dem iphone av din hampa göra vissa om det inte fungerar. Oavsett om det i regel inte följs eller kanske om du är orolig oönskat vatten i iphone, återkommande metoder Fem, 4, samt några. Behåll iphone medan riset för en annan person 4-fem dagar till veckor och kontrollera igen utbyta operationen leder till en iPhone är effektivt på rätt sätt.

Denna metod är mest effektiv om din iPhone når vätskor med 30 minuter. Om din aktivitet regel inte följs direkt efter flera försök, se som ett resultat av.

Apples försäkring plan som syftar till iPhone enheten samt iphone 6 Vatten skador samt Svamp:

Äpplet Företaget har beskrivit faktiska positionerna plats att mineralvatten bevisen är helt enkelt on-line. iphone telefon tillsammans med iphone Begrunda tenderar att vara förberedd tillsammans med flytande E-symtom i botten som tillhör hörlursuttaget. iphone telefon tillsammans med iphone Kolla versioner kan också få symptomatisk utmed förtroende från din piren-kontakt skydd. Alla dessa indikatorer ligger utanför och dessutom vände rosafärgad gång kan man välja mellan underkastelse för att hjälpa vanligt vatten eller helt enkelt en vätska som innehåller dricksvatten. Alla signaler är särskilt avsedda att inte kvittas genom att helt enkelt fukthalt tillsammans med hög temperatur skift.

Så snart den gula indikation ses, betyder det program som din lösning med avseende på släta försämrade helt enkelt inte erbjuds med vanligen Pear en individ (endast ett) år eller så återhållsamma warrantee och även AppleCare Försäkringsskydd Ordna (Software ). Ändå kan du ange dem förvärrade mobiltelefon att få en förnyad iPhone för $ 199 från Apple företag Företag Håll då de sätts bredvid verkligen visat iPhone. På samma gång måste du fått en iPhone 3GS/iPhone 3 med bäst att köpa eller kanske anställd ett betalkort som ger skydd / försäkring på din iPhone, har du möjlighet att få lite pengar tillbaka och till och med iPhone utan kostnad. Undersök var och en av alternativen framför dina egna preferenser så att du återköp helt ny iPhone-enhet eller iPhone fyra.

hjälpa din iPhone Lämpligt förnyas inom en tredje part butik

Om dina receptorer är gula tillsammans med din iPhone är absolut inte anställd oavsett vill torkade upp alla iPhone av vatten, kan du testa och även gå utmärkt till en mekaniker butik. De kommer troligen begära någon särskild liten avgift för att undersöka skadan då att ge dig ett förslag som tillhör det pris den kommer att kosta din bil normalt iPhone. Du kan också göra en viktig intelligens om du vill dra nytta av dem att rätta till det. Att bosätta sig på en katalog med välrenommerade tredje part reparation butiker, utreda korta artikeln inne i författarens hemsida.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar