torsdag 30 augusti 2012

Apple iPhone 5 - Fortfarande innesluten i Rumour Wrapping - Teknik - Mobiltelefoner


Apple iPhone 4 har gjort en anmärkningsvärd position på marknaden, i själva verket är Apples varje produkt alltid vara i högdagrar av olika skäl. iPhone 4 har fått strålkastarljuset från hela världen och samlade överväldigande framgång runt om i världen. Men nu finns det många nya högteknologiska smarta telefoner på marknaden från många berömda mobila jättar som håller visat sig vara en tuff ny placer av iPhone 4. Enligt gällande mobiltelefoner betyg har iPhone halkat till fjärde plats, vilket inte är en bra indikation. Därför är det tuff tid för Apple Inc. att behålla sin position på marknaden. Nu, Apple behöver ta reda på konkret lösning på detta problem.

Men det verkar, har märket börjat sitt arbete det är därför vi hör om en ny telefon från Apple. Handenheten är ryktet som Apple iPhone 5 som kommer att vara en efterföljare till iPhone 4. Men har Apple Inc. gjort någon tillkännagivande om detta rykte. Men har många mobiltelefoner webbplatser började göra gissningar om denna femte generationens iPhone. Det finns några mobiltelefoner webbplatser som visar några läckta bilder en inledande tekniska specifikationer för Apple iPhone 5. Enligt dem kommer handenheten bäddas med lite större skärm som mäter 4,0 inches. Till iPhone 4 har Apple visat en konsekvent storleken på skärmen av sin iPhone dvs. 3,5 inches. Dessutom nya iPhone 5 ser mycket smalare än tidigare iPhone-modeller. IPhone 4 stödde 3G-nät, men det finns några webbplatser som visar att nya iPhone 5 kommer att stödja 4G (LTE) nät också.

Handenheten kommer att ha en bättre kamera upplösning och det kommer att köra den senaste iOS (version är inte känt ännu). Till skillnad från Apple iPhone 4, kommer Apple iPhone 5 drivas av dual core Apple A5-processor, NFC stöd och bättre grafik. Tja, för närvarande finns det många funktioner som fånga uppmärksamheten hos mobiltelefonen arbetssökande men ännu inte avslöjat om Apple iPhone 5. Alla är desperat väntar på det officiella tillkännagivandet från Apple Inc. om sin femte iteration av iPhone.

Om ovan nämnda funktioner i Apple iPhone 5 kommer att vara riktigt så vi kommer att ha en mer kraftfull smart telefon i alternativet kö. Hur som helst, när det inte finns någon bekräftelse om luren, därför är tjänsteleverantörer också att inte lämna mobiltelefon erbjudanden för iPhone 5. I Storbritannien finns en lång kö av Apple anhängare, därför ledande brittiska nätverk ger alltid många frestande erbjudanden Över Apple-produkter där. Tills iPhone 5 kommer på marknaden, kan du hitta andra Apple mobiltelefoner stöds av olika tjänsteleverantörer genom sin mobiltelefon deals.So, låt oss önskar att Apple Inc. snart ge några trovärdiga ledtrådar om Apple iPhone 5 inom en snar framtid och räcker nyfikenhet av många mobiltelefoner sökare

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar