lördag 7 juli 2012

Varför folk är så Crazy om iPhone - Teknik


Flest hypade enhet Iphone är redan på gatorna i USA. Resten av världen väntar på den träder i egen countries.So vad som är så bra med it.Let s minns ord Steve Jobs under iPhone produkten tillkännagivandet händelse. "Idag introducerar vi tre revolutionerande products.The första är en bred skärm Ipod med touch kontroller, är den andra en revolutionerande mobiltelefon och thrid är ett genombrott Internet communicator.These inte tre enheter, är detta en enhet och vi kallar det iPhone. Idag Apple har återuppfunnit telefonen ".

Bygg Specifikationer: - Så kan diskutera om iPhone och de funktioner som gör alla galna över Iphone. Måtten på iPhone är 115 x 61 x 11,6 mm eller 4,5 x 2,4 x 0,46 inches och väger ca 135 gram. Front är nästan upptas av en stor display med en liten högtalare på toppen och ett hem knappen under det. Det är inte en flip-telefon eller till och med en slide telefon. Det finns ingen QWERTY tangentbord eller ens det numeriska tangentbordet i iPhone. På vänster sida Iphone är att ha en högtalare och en ring / Silent knappen. På toppen en standard headset Jack, en Sim-kortplats och en Sleep / Wake Button.A docka Sörj för laddning av Iphone och är kompatibel med iPod. På baksidan har en 2MP kamera på det övre vänstra hörnet.

mest lovande inslag i Iphone är stor pekskärm. Även Nokia N95 är inte heller jämförbar med upplösning och skärmstorlek tillhandahålls av Apple Iphone.Another Lovande inslag i Iphone är Multi-Touch-gränssnittet. Det kan känna igen dig fingerrörelser och åtgärder och har förmågan att ignorera oavsiktliga inslag. Apple hävdar Iphone som en icke Stylus behövs telefon fingertoppskänsla. Wit Multi Touch-funktionen Iphone kan känna igen dina fingrar om du använder en enda finger eller flera fingers.So medan du surfar på en webbsida till exempel kan du klicka med ett finger för att öppna en länk på samma gång använder den andra fingret för att rulla runt. Även Iphone erkänner oavsiktliga vidrör (dvs) om du placerar alla fingrarna i taget och göra något på iPhone, skulle iPhone inte reagera på dina handlingar och stag som en teddybear.The spännande känsla av Multi-Touch-gränssnittet är Nyp och Zoom-funktionen.

När du behöver zooma in något på skärmen, bara hålla spetsarna på pekfingret och tummen tillsammans, röra vid skärmen och dra isär fingrarna för att zooma ut och helt enkelt känna action.Iphone skärmen scratch resistant.Symbian är O / S används för de flesta mobiltelefoner idag. Vad kan vara O / S för iPhone? Great Iphone körs på Mac OS X. Den mest populära operativsystem för persondatorer från Apple för Mac-datorer. Mac OS X är kärnan i Iphone. Men varför skulle vi vill driva en sådan avancerade operativsystem på en Iphone. Det ger kraftfulla funktioner än någon annan mobil O / s. Den har Multitasking, den bästa Networking, Power Management och effektivitet tekniker. Framför allt basen av Os X betyder att alla program och nätverk på iPhone är skrivbordet klass. Fotogalleri, Photo Manager, kalender, CAN-kartor, Program, E-post och mycket mer program som arbetar med Mac OSX fungerar på iPhone med sänkta functionality.These applikationer är mycket ovanligt att hitta i fönstret CE och Symbian Mobile Phones. < / p>

iPhone ger dig en komplett webbupplevelse mer med den snabbaste inbyggda Safari Browser.Iphone drivs med Multitasking funktioner. Så du kan läsa en webbsida när du hämtar e-post i bakgrunden.

Det är små prylar tillgängliga med iphone för information om börser och väderprognoser. Du kan också schemalägga widget för att automatiskt visa vid en viss tidpunkt och veckodag det ska visas. IPhone beståndet widget kan du spåra förutsättning aktiemarknaden för så många företag som du vill. Och även widgets som avancerade kalkylatorn, Units Converter finns i Iphone. Du kan kombinera flera widgets på en enda skärm som en dashboard.Even den folkrikaste Google Maps finns som en widget i Iphone. Eric Schimdt Google CEO gick Apples styrelse några månader sedan och detta är den första produkten att komma ut av relationen mellan Apple och google.once du skriver ett sökkriterium i Google Maps widget tar det direkt dig till detaljkarta pekar med en röd markör. Om du anger "New York" det visar kartan över Newyork och exakt placering av Place.Google Maps är en genomförs bäst widget på Iphone.

Har Apple har återuppfunnit telefonen? Mitt svar är nej eftersom Apple verkligen har gjort den här enheten rätt i fråga om att lägga avancerade funktioner, utmärkt byggkvalitet och en aldrig upplevt gränssnitt för en telefon som var släpar från andra konkurrenter förrän nu.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar