måndag 9 juli 2012

Är Apple rätt att tegel hackade iPhones - Teknik


iPhone är en Internet-aktiverad och multimedia mobiltelefon väldesignad och marknadsförs av Apple. IPhone har en multi touch-skärm med knappar och virtuella tangentbordet. Den primära funktionen av iPhone inkluderar de av en bärbar mediaspelare och en kamera telefon med en tillsats av visuell röstbrevlåda och textmeddelanden. IPhone erbjuder även Internettjänster inklusive webbläsare, e-post och WiFi-anslutning. IPhone stöder också EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) datateknik. IPhone introducerades den 29 June'07 för första gången i USA, och sedan i Storbritannien, Frankrike och Tyskland Nov'07. Initialt iPhones säljs endast på AT & T-nätverk med en Simlock i stället en mängd hackare har hittat metoder för att skruva isär enheten.

är inte bara säker på Apple lagrar ogiltigförklaras garantin hackad och inte stängt iPhones men Apple bara frigöras ett uttalande som säger att upplåsningsprocessen fäst med en framtida iPhone uppdatering kan jorda telefonen som en värdelös tegel. Användare från att installera olagliga upplåsning programmet avråder av Apple eftersom bestående oförmåga att använda en iPhone på grund av anpassning eller installation upplåsning programvara inte är omsluten av garantin av iPhone. Kom ihåg att inte uppdatera telefonen förrän du är säker på att det säkert om du redan har låst den. Bricking är något sker oavsiktligt, men bricking det helt är något Apple borde verkligen arbeta hårt för att undvika. De bör försöka undvika det, även om det kostar en del av intäkterna från AT & T. Den största oron varje användare är för säker utveckling eller utveckling av äpplen som hittills har gjort iPhone bättre. IPhone-programvaran licensavtal överträds av användare som gör olagliga ändring programvaran på sina iPhones. Det är en överlägsen sida för alla som erbjuds här, kan du få Apple att göra firmware som inte tegel iPhone och de flesta pressmeddelanden även ange funktionen uppdateras automatiskt via firmware. Det är tidigare hur Play Station Portable (PSP) uppdateringar gjordes som must haves för ägarna. Låsa upp iPhone är inte praktiskt taget lika tilltalande eller attraktivt, om det betyder att du inte förvärvar fördelen av nya finesser. En utmärkt sak när man betänker att de finaste IPhone nyheterna i de senaste månaderna är den tredje parten hack, men inte de officiella Apple uppdaterar och Web Apps.

Det har upptäckts av Apple att många av de illegala programmen IPhone upplåsning tillgängliga på nätet anledningen permanenta skador på programvara i iPhone. Detta kommer sannolikt att resultera i skräddarsydda iPhone bli evigt terminalen när en framtida iPhone programuppdatering Apple-medföljande är installerad. Apple taktik för att släppa nästa uppdatering iPhone programvara som innehåller många nya funktioner räknar iTunes WiFi Music Store. Apple disheartens kraftfullt konsumenterna från att installera olagliga upplåsning program på sina iPhones. IPhone är en av de största prylar idag som är mest populära bland ungdomar och affärsmän. IPhone har bra funktioner med otroliga resultat.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar