tisdag 17 juli 2012

iPhone 4 vita Ta vit magi från Apple Inc. - Teknik - Mobiltelefoner


IPhone 4 är en av de finaste Widgets på marknaden till datum från Apple Inc. Denna widget är utrustad med några fantastiska funktioner tillsammans med några fascinerande mobiltelefon erbjudanden.

Apple IPhone 4 var bland de framgångsrika merchandize inleds hittills för beslutsfattare, sälja miljontals enheter i hela världen, och det tenderar att förbli populär. En nymodiga vit upplaga är vederbörligen avslöjades som erbjuder kunden en uppseendeväckande alternativ till svarta färgschemat av originalet. Med samma specs som Black Edition IPhone 4 White är lika mångsidig som erbjuder stora attribut som en meliorated 3,5 tums pekskärm med Retina-skärm tillsammans med Wi-Fi, HD-video och tillgång till App Store inredning oändliga sannolikheter. På länken för åtgärder kring 115.2x 58.6x 9,3 mm i dimension som gör för en fantastisk Slimline smarta widget som är ett nöje att inneha och använda. Det är också lätt med tanke på mängden av techno inbäddad i widgeten. Skärmen prunkar förmågan att visa upp till 16 miljoner färger med bländande pixel upplösning 640x 960. Artighet mot denna höga pixelantal har display kvaliteten på bilder och videoklipp som ska visualiseras för att vara trovärdig.

med Black Edition kommer IPhone 4 Vita kunna erhållas i både 16 GB och 32 GB utgåvor. Så även Basic Edition har kapacitet att lagra en digital musiksamling och ett stort antal av video och applikationer. På grund av den omfattande medfödda lagring, finns det inget krav på mer lagring som en micro SD-kort slot.Web surfar på den här thingamajig initialt på 3G-täckning via en HSDPA-anslutning som erbjuder nedladdningshastigheter på upp till 7,2 Mbps. en snabbare uppkoppling kan uppnås även utan Wi-Fi-anslutning när kunderna har tillgång till lokala trådlösa tjänster operatörer. Klass 10 upplagan av GPRS och EDGE hålla IPhone 4 vita anslutna till de stora mobila nätverk på resande fot, medan GPS med A-GPS-stöd möjliggör attribut såsom digital kompass, Google Maps och en mängd andra plats baserade applikationer för att fungera.

IPhone 4 vita är sammanbyggd med två snappers. Det finns ett videosamtal skytten flaunted på framsidan av den doodad, och en 5 megapixel skytten på baksidan. Den senare arbetar med en upplösning på 2592x 1944 att erbjuda fin kvalitet fortfarande snaps och kommer med ett antal foton förbättrar egenskaper liksom kompetensen att filma HD-video i 720p kvalitet. IOS 4 operativsystemet och 1 GHz Apple A4 processor binder ihop för farkoster en formidabel grupp att erbjuda en fantastisk klient upplevelse. Artighet mot denna combo av meliorated mjukvara och apt hårdvara, himlen är gränsen när det gäller tekniska aspekter och anpassning. Du kan ta billiga IPhone 4 vit på olika iPhone 4-erbjudanden för White som IPhone 4 vita Contract erbjudanden, pay as you go deal & sim gratis erbjudanden som erbjuds av apex tjänsteleverantörer.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar