söndag 8 juli 2012

Välj av de hetaste iPhone-tillbehör - Teknik - Mobiltelefoner


För tredje året i rad Apple kom med en annan, snabbare och förbättrad version av iPhone, iPhone 3GS. Denna enastående smart telefon har några utestående frågor övertygande människor att falla be till den faktiskt. Vad händer när du är klar leker med sin pekskärm knappsats, Apps Store, spel och kanske kontrolleras e-post några gånger? Nu du känner det roliga är bleknar, men du har fel. Nu får du tillbehör till din iPhone 3G eller 3GS med nya spännande hårdvara tillägg som kan göra din iPhone datorer bekvämare. iPhone-tillbehör börjar på så lite som $ 5, och kan göra allt från att öka batteriets livslängd att spela dina låtar via bilstereon. I själva verket finns det två typer av tillbehör, kommer den första typen av tillbehör skydda din iPhone och den andra typen av tillbehör kommer personligt. Ett stort antal respekterade tillverkare i affärer ge iPhone tillbehör tillsammans med dess lansering. Piel Frama, PDair, COVERTEC, Krusell, Otterbox, Sandisk, Kingston, Plantonics, Case-Mate och Mugen Kraft är några av de framstående varumärken.

Skydda enheten från depreciera

En av de mest kritiska iPhone tillbehör kommer att bli ett mål eller skärmskydd. Det fina med iPhone är den kristallklara skärmen, men det kommer också att vara benägna att repor gör din iPhone mindre attraktiv och göra dig olycklig varje gång du tittar på din nu skrivs enhet. En iPhone fall är den viktigaste av iPhone tillbehör, eftersom det kommer att skydda din investering och ett skärmskydd skyddar skärmen från oavsiktliga repor från en nagel som iPhone använder multi-touch teknik som kräver att du använder pekskärmen för att navigera i telefonen .

Tillverkare börja erbjuda olika typer av ärenden för ännu inte släppt iPhone. Läder har visat sig vara den vanligaste materialet för första generationens iPhone fall. De kommer i en mängd olika färger. De är lätta att ta på och av telefonen, vilket är förvånansvärt viktig. För tuffa miljöer Otter box är det bästa iPhone 3G fall ger det en hel del skydd mot stötar och fukt. Nu inget mer missade samtal på grund av vattensjuka händer eller svett. Incase Protective Cover är utformad för att ge den ultimata funktionalitet. Det ger direkt tillgång till widescreen med touch kontroller till högtalartelefonen och mikrofon öppningar. Det erbjuder också en utskärning kameralinsen och tillgång till dockningskontakten.

Feeling hjälplös, när batteriet går platt i mitten av ett viktigt samtal?

Det är när iPhone 3G tillbehör som hindrar dig med USB Adapteras Car Charger det kan du ladda telefonen i bilen med din befintliga USB-laddare kabel. Power Slider och iPhone 3G bränsle skyddande fall fördubblas de den batteritid på telefonen, eftersom de kommer med sin egen USB-sladd som gör att du kan ladda och synkronisera din iPhone 3G utan att ta bort den från fallet. En telefon docka och USB Skrivbordsställ är PowerStation s som håller telefonen upprätt och ur farans väg medan du laddar det eller synkronisera den med datorn. Så nästa gång du rusar för att komma till flygplatsen 06:00 och du glömmer din laddare ... slappna av, är din iPhone 3G tagit hand om.

Spela dina itunes, nu på ett mer elegant sätt

När Apple iPhone tillbehör är hörlurar som låter dig njuta av din favoritmusik från din digitala mediespelare, utan att missa några samtal, kommer din musik stänga och pausa när ett samtal kommer in så att du kan prata i telefon, och sedan ditt låtar automatiskt återupptas när samtalet är klar. Det mjuka materialet i hörlurarna täcker lätta öronsnäckor för att säkerställa en bekväm och säker passform. Men vad händer om du inte gillar öronsnäckor? En iPhone Bluetooth-headset sätter en ny standard för mobil röst klarhet och personlig stil.

Övriga då tillbehören som nämns ovan finns det ganska mycket leveranser av tillbehör en iPhone där ute som kommer att göra din iPhone utseende ännu mer trendig och stil. Man kan hitta iPhone tillbehör i hela webben, men wirelessphonegallery.com erbjuder rabatterat pris på alla hetaste iPhone-tillbehör.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar