lördag 28 juli 2012

Apple iPhone 4G Review - Teknik - Mobiltelefoner


En av de vanligaste frågorna från personer i dessa dagar är vädret ska jag köpa en IPhone 4. När en diskussion kommer över Apples produkter, yttrande av människor delas upp på ett hörn har vi Apples entusiast njuta teknisk innovation och estetik, men den andra sidan presenterar Apple som kontroll freaks som säljer begränsade funktioner av överlägsen marknadsföring, övertygande det kunden på visuell överklagande.

Apple IPhone 4 är den senaste smart phone erbjudande av Apple. iPhone 4G funktioner för visning och diskuteras innan du köper en, men frågan kvarstår varför iPhone. Så här är hur vi kan hjälpa dig att avgöra. Vi kommer att ha en titt på vad iPhone är att erbjuda och vi kommer att jämföra det med konkurrenternas erbjudanden. Så det första argumentet är för att köpa iPhone.

iPhone 4G har en 640x960 pixlar display Retina Eye. Detta är den bästa upplösningen som finns på marknaden och ingen annan enhet erbjuder skarpare bild så här. Apple Store erbjuder mer än 300.000 iPhone-program, inklusive spel och underhållning eller ganska mycket annan aktivitet du gillar att göra. iPhone 4G har iOS4.0 operativsystem som stödjer multitasking en sak som inte tidigare erbjudits av Apple-enheter.

iPhone 4G kommer med en sekundär kamera mot front med telefonen. Denna funktion gör att du kan videosamtal. Men detta kan endast göras via WiFi med någon använder också iOS4.0. iPhone 4G har resten av förtalade funktioner som finns på den. Det kan vara användas för att spela in HD-video är den visuella överklagandet och design också mycket ovanligt.

Detta är några anledningar som är övertygande en att spendera sina pengar på iPhone 4G. Nu för att slutföra vårt argument diskuterar vi den andra sidan av den för att inte köpa en iPhone 4G. Den största begränsningen med att använda en iPhone är att den behöver Apple iTunes för att överföra video och musik till skillnad från symbians Android och andra operativsystem där du bara dra och släppa även iPhone inte spela alla ljud och video format så att du kan behöva leta efter omvandlare som överföra din musik.

Antenn-gate är ett problem mina iPhone använder. Enheten sjunker markant nätverk signaler när den hålls på ett visst sätt. Detta har resulterat i stora drop in där lager. Kameran gränssnittet inte så speciell på iPhone 4G och erbjuder endast begränsade funktioner men det finns program som kan förbättra dess egenskaper. Också att det finns ingen maskinvara slutare för kamera på enheten. iPhone Forum, iPhone Problem, iPhone Support snabba svar från iPhone ExpertsGuaranteed!

enheten stöder inte Flash-innehåll surfar på webben på grund av deras avtal med Adobe. Men återigen flash innehåll gör surfa långsamt. Andra smarta telefoner är försedda med option att öka lagringsutrymme genom att lägga till microSD-kortplats men om du köper 16 GB-modell så är du fast med så mycket utrymme eller köpa 64GB iPhone. Den information som ska hjälpa dig att bestämma dig varför du bör eller inte bör köpa iPhone 4G. Olika människor har olika krav för en smart telefon och ingen enhet kan behaga alla. Du bör känna till dina användning behov och fatta ett välgrundat beslut.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar