lördag 14 juli 2012

Rock the parten iDJ3 + iPhone - Teknik


Goda vs Bad News

Koppla in din iPhone och festa loss!

Good News

IDJ3 är den mest avancerade DJ-system för dig att vara en DJ med din iPhone. Det är ett komplett DJ-system som blandar musik från din iPhone eller till och med iPads och iPods.

Det har DJ kontroller syftar till att direkt ansluta till enheten för scratch, blanda, loop och göra mycket mer av dina DJ-liknande aktiviteter.

Musikälskare och gillar att festa kan utnyttja processorkraften i iPhone genom att vrida ditt rum eller din bakgård till en super Party Club med hjälp av musiken sparas i din iPhone med den klassiska Skivspelare-och-en-mixer installation som används av DJ: s hela världen.

två skivspelare + en iPhone

Du kan docka din iPhone för uppspelning av musik med hjälp av dessa stora, tryckkänsliga skivspelare för Song cueing och en massa repor. Den har inbyggda ljud anslutningar för förhandsgranskning och utgångar master-och det har virtuella DJ LE professionell blandning mjukvara tillgänglig för användning.

Imponera de parter lemurer med din iPhone och iDJ3 fullständiga mixer avsnitt med EQ, loop och effekter kontroller. Kunna se allt på däck med sina upplysta kontroller för att upprätthålla status Music Mixer i programvaran.

Party hårdare med hela din favoritlåt från ditt iTunes-bibliotek och spela två spår samtidigt. Välj att spela in ditt framförande så att du inte missar något. Ta kontroll över spåret genom att alla dessa godsaker nästan kompatibel med alla DJ program du vill använda. Den innehåller en nätadapter så att du kan ladda din iPhone medan festa hela natten lång.

Ta dina hörlurar och redskap ut för en fest tur när och var du vill. Vispa-jonglera ett spår och poäng sällsynta popularitet genom DJ någon house party du blir inbjudna till.

Om du är en gröngöling partygoer och du verkligen vill stjäla scenen, kan du använda iDJ3 med din iPhone att öka ända fram och få de organ flytta med din musik. Finslipa dina färdigheter för att hålla igång festen, levande och yrar med bara använda din iPhone och din iDJ3.

Du kan välja att uppträda live eller så kan du spela in dina mixar hemma bara för att se till att de kan ta fram det knep för att dansa från dina kamrater djur. Skapa dessa loopar och heta köer som ett proffs! Sortera ut ditt bibliotek efter genre eller av din egen smak.

Bad News

Även om du kan använda din iPad och iPod med iDJ3 finns det olyckligt fallet för IPhone 4. Utvecklare av iDJ3 bekräftade att iDJ3 är ännu inte kompatibel med IPhone 4, nej, "inte just nu".

Så om du är frustrerad över denna nyhet, kan man lika gärna ta något som är kompatibel och är enklare att använda med iDJ3. Kanske iPad eller iPod är bättre för dig. Men om du fortfarande vill ha en iPhone att använda med denna fantastiska DJ enhet kan man lika gärna vänta på iphone 5 är released.Rumor säger att iphone 5 kommer att ge mer intensitet till parter som det kan vara förenligt att använda med iDJ3 eller dess fler framsteg och förbättrad version ..

Så om du vill värma upp och få dessa händer ner till din beat, prova iDJ3 med nästa generations iPhone. Erfarenhet kompatibilitet som du aldrig har stött på förut. Få pengar på att sälja din iPhone och köpa enheten mer lämpligt för iDJ3

att uppleva det bästa av två prylar bör vara ditt mål.

Skapa en säkerhetskopia av alla dina filer, program och användardata innan du skickar till någon omkonfigurering process. Detta för att garantera att du kan använda dina personliga inställningar för en ny handenhet utan rigorös process.

en. Synkronisera till iTunes och klicka på Återställ button.b. Med hjälp av telefonen, trycker och följer sekvensen: Inställningar> Allmänt> Återställ. Denna åtgärd tar tid så du bör kontrollera ditt batteri för att säkerställa att ditt mål kommer att uppnås. Ladda enheten medan i processen är en bra idé.

Det sista du kan göra är att leta efter en stadig och pålitlig renovering företag på nätet och göra en deal. Hitta de med gott rykte för att köpa används iPhones med snabb transaktionsprocessen. När du har hittat platsen, kommer resten av de goda ting följer. Värm upp partiet och göra intensivt med en ny iphone 5 och din iDJ3!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar