söndag 22 juli 2012

iPhone 4 i världen


Smartphone kan tas som en handhållen dator som har integrerats med en mobiltelefon, men till skillnad flesta har telefoner som kör program baserade på Java-miljö, kan en smartphone du utföra och flera saker program som är inhemska på deras egen hårdvara.

En snabb ögonblicksbild av iPhone 4: Med operativsystemet iOS4 och en 5MP kamera, den senaste smartphone med Apple IPhone 4 gjorde sin väg in på marknaden i juni 24, 2010 som den tunnaste pekskärmen smartphone. Dess fjärde generationens iPhone och efterföljare till iPhone 3GS. Särskilt marknadsförs för videosamtal, böcker, tidskrifter, filmer, musik och spel och för allmän webb och e-post tillgång, var det släpptes i USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Japan. Den 11 januari, 2011, lanserade Apple och Verizon ihop en CDMA2000 kompatibel IPhone 4 med iOS 4.2.5, speciellt för Verizon nätet i USA, som släpptes den 10 februari, 2011.The Generationer: Det fanns 4 generationer av iPhone: iPhone: Operativsystem: iOS 1.0Major funktion: etablerad design prejudikat som skärmstorlek och placering av knappar som har pågått genom alla modeller

iPhone 3G: Operativsystem: iOS 2.0Major Feature: Lade 3G mobiltelenätet kapacitet och A-GPS .

iPhone 3GS: Operativsystem: iOS 3.0Major Feature: Lade till en kompass, snabbare processor och högre upplösning kamera, inklusive video .

iPhone 4: Operativsystem: iOS 4,0 och iOS 4.2.5Major Feature: tunnaste smartphone (9,3 millimeter tunn), har två kameror för Face Time videosamtal och en högre upplösning .

Några mycket intressanta funktioner i iPhone: Här är några funktioner som människor i allmänhet utsikt, men de gör användningen av iPhone mycket mer intressant:

Screen grab:. Om du klickar hem och knappar sömn på samma gång, kommer skärmdump av allt som finns på din iPhone display sparas i kameran rulle biblioteket

Lossa enkelt sätt: Om du ger din iPhone en liten skaka, skulle du enkelt ångra eller radera din senaste uppgift. Ännu mer intressant är att om du skakar medan du skriver, tar upp möjligheten att ångra it.Quick Spara bilder från webben: Om du gillar några bilder under surfa på internet på din iPhone kan du enkelt och snabbt spara den. Bara peka och håll sedan alla bilder, det kommer att ta upp knappar med alternativ för att spara bilden till din kamera biblioteket eller kopiera den till Urklipp .

Röststyrning Alltid till din tjänst: Med alternativet för röststyrning i iPhone inte bara hjälper dig att slå ett visst antal, det otroligt accepterar röstkommandon för att tala om tid, tala om iPhone för att ansluta dig med människor eller platser redan i din adress Boken och även styra musik.

Snabb tillgång till röstmeddelanden: Om du håller hemmet knappen intryckt medan telefonen är låst kommer en "Voice Control" alternativet visas. Det är en genväg för att ringa samtal eller använda Face Time (iPhone videosamtal funktion). Den kan också användas för att komma någon av iPhone övriga röstkommandon.

Sök: Just fingret över skärmen för iPhone, och du skulle få alternativ för att söka kontakter, applikationer, e-post, möten och media genom hela nyckelordssökning. Den kan också användas för att snabbt söka på Google eller Wikipedia.

Ingen tvekan om att det finns massor av andra funktioner i iPhone (som vi har nämnt några av dem). Men som vi säger i händelse av all teknik nu för tiden, att du inte skulle få väsen mest information om du inte använder den. Gott navigering!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar