måndag 9 juli 2012

Säkert Låsa en iPhone 3G 2.2.1 - Teknik


Det faktum att iPhone har tagit världen med storm är obestridlig. De användningsområden och funktioner som är inneboende vid köp av en iPhone är ganska häpnadsväckande. Så vad händer om du vill dra nytta av alla funktioner i en 3G iPhone 2.2.1 men du inte vill byta din mobiltelefon telefonoperatör. Det är precis där termer som upplåsning och fängelse-breaking komma in i discussionWhile det finns många människor som är medvetna om det faktum att du kan låsa upp iPhone, det finns mycket få som faktiskt förstår varför eller hur du skulle gå att utföra sådana åtgärder. Följande är några exempel på hur du kan låsa upp din iPhone 3G.

IPHONE LÅSA

Termen upplåsning är svänger om när diskuterar de begränsningar som ställs på iPhone av Apple programvara chefer. Dessa begränsningar förhindrar din iPhone från att använda ett annat transportföretag sedan AT & T (iPhone är låst till AT & T Network) och begränsa din förmåga att ladda ner, installera eller använda vissa program som du kanske vill. iPhones hindras från att användas på samma sätt som en iPod är och du har ingen egentlig möjlighet att få tillgång till systemfiler eller ändra den inställda upp. Termen upplåsning hänvisar till processen att låsa upp dessa systemets begränsningar och i sin tur gör att du kan använda SIM-kort, någon bärare, och det kommer också att låta dig komma åt, läsa och skriva alla typer av media och systemfiler på något sätt du vill. I huvudsak detta ger dig fullständig kontroll över din iPhone 3G.

När iPhone först släpptes iPhone devteam snabbt lyckades hitta ett sätt att låsa upp iPhone via en programvara hacka. Via ett litet program som var tillgängliga för nedladdning fritt kan du låsa upp iPhone inom några minuter. Nackdel av programvaran låsa upp var att detta skulle omintetgöra din garanti med Apple. Apple fångas upp på programmet Lås upp och stängde säkerhet läcker som devteam var att utnyttja, och släpptes en ny firmware version för iPhone.

Inom en vecka fann devteam en ny säkerhet läckage, och de släppt en ny låsa upp programvara för att helt frigöra iPhone. Den katt-och råttalek mellan Apple och devteam fortsatte som Apple släppt en ny version av iPhone-programvaran permanent stänga secutiry läckan.

senaste iPhone 3G med programvaruversion 2.2.1 (modem version 2.30.03) inte kan låsas upp via en programvara lösning. Den devteam lovade de kommer att hitta en ny lösning, men det verkar att säkerheten läckan i iPhone har stängts permanent. Nu, hur du går om att låsa upp din iPhone för att dra nytta av alla fördelar?

bästa och för närvarande enda alternativet för att låsa upp iPhone 3G 2.2.1 är att använda en Lås upp SIM. Hela iPhone upplåsning processen är lika enkelt som att sätta in en simkort i iPhone. Detta kort har testats av iPhone upplåsning experter och du kan vara säker på att alla försiktighetsåtgärder och dricks kommer att förklaras i membersarea för att låsa upp och optimera din 3G iPhone 2.2.1 på säkrast möjliga sätt.

största fördelen med att låsa upp iPhone via denna lilla maskin sim är att telefonen kommer att hålla upp när Apple släpper nästa firmware uppdatering och låsa upp kommer inte att upphäva din Apple garanti, som med programvara låser.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar