måndag 16 juli 2012

iPhone 4 - Ta tag i Fabulous widget från Apple Inc. - Teknik - Kommunikation


Apple Inc. har kommit fram till högteknologiska mobiltelefoner och IPhone 4 var den sista tillsatsen från bolaget. Den IPhone 4 har fantastisk stil och vackra design.Apple IPhone 4 är den sista tillägg i den mobila telefonen marknaden från huset Apple. Det har varit mer än ett år den släpptes men nu iphone 5 kommer att stjäla all dragningskraft IPhone 4. Telefonen är sinne blåser som Apple till skillnad från andra tillverkare tillverkar en mobiltelefon i ett år efter att forska mycket. Detta IPhone 4 är utformad otroligt. Det är 9,3 mm tunn vilket gör IPhone 4 världens tunnaste smartphone. Kroppen av IPhone 4 sker med glänsande aluminosillicate glas, samma typ som används i vindrutan på helikoptrar och snabba tåg. Det är kemiskt stärks vilket gör det 20 gånger styvare och 30 gånger hårdare än plast mobiltelefoner. Detta glas är extremt hållbart och reptålig. Du kan också återvinna telefonen efter användning.

Det är den högsta upplösningen telefonen någonsin som den kommer med LCD näthinnan display. Denna fantastiska skärmen gör att visa skarpa och grafiken är ytterst levande. IPS-teknik ger utmärkta färger och kontrast till användaren och IPS-teknik bidrar till att ge levande färger och ljusare kontrast från nästan alla vinklar. Det rostfria stålband är fem gånger starkare än den normala stål. Bandet ger gadget för raffinerad design och ger imponerande utseende. Apple har utvecklat A4 chip för att fylla telefonen med kraftfulla och energieffektiva arbete. IPhone 4 har lätt prestera bra med komplexa jobb såsom multi tasking, redigera video och placera samtal Face Time.

iphone4 Kameran hjälper skjuta fantastiska foton på 5 megapixel och video capture på High Definition. Även i svagt ljus, kan denna mobiltelefon fånga vackra bilder. Den främre kameran är perfekt för att göra FaceTime samtal och fånga självporträtt. Detta iphone4 är lätt tillgängliga med olika mobiltelefon erbjudanden som kontraktet erbjudanden, pay as you go erbjudanden och sim gratis erbjudanden. IPhone 4 erbjudanden kommer med olika incitament så att man kan njuta av stora fördelarna. Ledande nätverk tjänsteleverantörer som Vodafone, T mobil, tre, O2, Orange, etc tillhandahåller olika mobiltelefon erbjudanden så att du kan njuta av problemfri anslutning med telefonen.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar