tisdag 17 juli 2012

Att låsa iPhone 3G, 3,0 och 2.2.1 Telefoner, den Endeavour Apple Inc. "glömde" - Teknik - Kommunikation


San Diego, Kalifornien - 19 jun 2009: Rykten om att Apple Inc. kan göra sin nya iPhone telefonen kompatibel med nätoperatörer än AT & T har upphävs i nedräkningen till release. Konsumenterna nu tvingas att avgöra om de kommer att fortsätta stå ut med AT & T eller för att låsa upp iPhone 3.0 telefoner med hjälp av en online-programpaketet.

För många som fattar beslutet att låsa iPhone 3G 2.2.1 (senaste firmware) och kommande 3,0 mobiltelefoner är enkel, de tänker göra det. Detta gäller särskilt konsumenter som bor i länder med liten eller ingen AT & T täckning alls.

att låsa upp någon iPhone, även de senaste iPhone 3GS telefoner, användare ladda ner bara ett särskilt program till sin dator, som de sedan länka till sin iPhone via USB-kabel.

"Eftersom iPhone släpptes till allmänheten, har det tagit den mobila världen med storm", säger Michael Cera, VD för iPhone Upplåsning Solutions, "Tyvärr, om du inte har AT & T service eller om du bor i ett land där AT & T inte är tillgänglig så har du ingen möjlighet att använda iPhone Det är just därför vi har utvecklat vår upplåsning programvara -. att ge kunderna möjlighet att använda iPhone med någon mobiltelefon service "

Eftersom Kalifornien-baserade upplåsning företaget iPhone Solutions grundades 2005 har de lyckats låsa upp iPhone 3,0 telefoner långt över 1 miljon gånger. Med sin uppdaterade mjukvara färdiga i god tid före den beräknade 3,0 releasedatum, det är ingen tvekan om att denna siffra kommer att fortsätta att öka.

Presumtiva iPhone 3.0 köparna fick sina förhoppningar upp tidigare denna månad med rykten om att grunda företaget Apple Inc. skulle göra telefoner kompatibla med andra nätoperatörer än AT & T. Nya avslöjanden har visat rykten vara något annat än just det, men konsumenterna kan fortfarande använda sina telefoner med andra leverantörer om de låsa upp iPhone 3G-telefoner med programvara från San Diegan företaget iPhone Unlocking Solutions.

KONTAKT: Michael CeraCEOiPhone Låsa # # #

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar