lördag 28 juli 2012

Kommer din iPhone 4 Case Fit Verizon iPhone? - Teknik - Mobiltelefoner


Apple och Verizon meddelade nyligen lanseringen av den mycket efterlängtade iPhone Verizon nätet. Denna nya iPhone, medan ser exakt samma som IPhone 4 har haft ett par mindre ändringar i den. Vad dessa förändringar innebär för de människor som vill köpa tillbehör till sin nya Verizon iPhone, särskilt för de människor som vill flytta från AT & T-nätet till Verizon

Skillnader mellan IPhone 4 och den nya iPhone för Verizon Network

Först, låt oss titta på de förändringar som Apple har gjort i Verizon iPhone. Enligt ett antal bloggar och hemsidor den nya iPhone är exakt samma som IPhone 4 med undantag för en mindre ompositionering av den externa antennen och den lilla omlokalisering av Mute och On / Off knappar. Antennen förändringar har resulterat i ompositioneringen av gapen mellan de externa antenner (en ny spalt har dykt upp precis ovanför Mute) och volymknappar, medan fortfarande på vänster sida, har flyttats aldrig så lite på luren ( förmodligen för att rymma antennen förändring).

Kan man använda IPhone 4 fall på Verizon iPhone

sannolikt inte är det enkla svaret. Medan ompositionering av den externa antennen förmodligen kommer ha minimal inverkan flytten av Mute och On / Off knappar. De flesta av de ärenden som konstruerats och tillverkats för tillfället är precisionen som gjorts och har därför utformats för att exakt passa utvändiga delar IPhone 4.

liten förändring i placeringen av de externa knapparna kommer att innebära att ärenden utformade för IPhone 4 inte kommer att passa den nya iPhone utformad för Verizon nätet. I synnerhet IPhone 4 fall som har separata hål för Mute och On / Off knappar säkerligen inte passar Verizon iPhone.

IPhone 4 fall som har en fullständig öppning för att rymma Mute och On / Off knappar kan passa den nya iPhone dock inte bli förvånad om ärendet inte passar perfekt. Ägare av läder påsar och flip-ärenden som vill köpa Verizon iPhone bör inte påverkas.

När kommer de nya fallen vara tillgänglig?

Ett antal iPhone fall leverantörer har meddelat att de kommer att ändra sin IPhone 4 case design för att ta hänsyn till de subtila förändringar. Dessa ärenden kommer att finnas tillgänglig från 11 februari 2011 för att sammanfalla med lanseringen av den mycket efterlängtade Verizon iPhone.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar