onsdag 18 juli 2012

Apple iPhone 4 - Det mest fantastiska whatsis från Apple Inc - Teknik - Mobiltelefoner


Apple IPhone 4 är bland de mest lockande widgeten på marknaden som kommer med några fascinerande mobiltelefon erbjudanden som är allierade med några andra gratis erbjudanden.

När Apple presenterade nya iPhone var många befintliga widget beslutsfattare avvisande, att tro att Apple saknade nödvändig erfarenhet för att framgångsrikt göra en mobil varumärke och var dömd att misslyckas. Snarare var det beslutsfattare som visade sig inte förstå den typ av planmässighet kunder ville ha och den enorma omsättningen av iPhone har tvingat flera i imitera Apples ren kontakt stil skärmpanel och tillgänglig användargränssnitt. Med IPhone 4 har Apple gjort det bästa iPhone hittills och en stark utmanare om titeln bästa Smart telefon. Apple har i princip gjort om utseendet på IPhone 4, med en dyr som söker ren, industriell stil i enlighet med premiummärken. Den sticker attribut för Apple IPhone 4 redesign är nymodiga Retina Display, en 960 x 640 IPS LCD-skärm som erbjuder den klaraste, mest detaljerade panelen av alla nuvarande widget.

Förutom den nya display-teknik, tillskriver Apple IPhone 4 också en mycket bättre 5 megapixel back-mot snapper med en LED-blixt som kan ta digital-snapperfisk bildkvalitet och spela in video i HD. Det finns också en framsidan VGA shooter som är avsedd för använda med Apple IPhone 4 nyaste attribut, FaceTime, en video-samtal teknik som möjliggör sömlös övergång från röst till videosamtal bland iPhone 4: s via Wi-Fi connections.Apart från hårdvara melioration utnyttjar Apple IPhone 4 romanen upplagan av iOS operativsystemet, som tillskriver stöd för multi-tasking, melioration till e-post, mappar och en mängd andra betydande förändring. Definitivt kommer Apple IPhone 4 också med tillgång till iTunes och alla spel och program du kan önska dig. Det senaste tillskottet är iBooks, där du kan välja och läsa en mängd olika elektroniska böcker. Ändringen avrundas ut av melioration i batteritid och processorhastighet.

Du måste känna dig lite synd om andra gadget beslutsfattare. Precis när widgets från HTC och Samsung var äntligen börjar bli i stort sett jämföras med iPhone 3GS, går Apple och i princip höjer ribban. Den nymodiga designen är enastående, vilket gör de flesta alternativa smarta widgets känner tydligt billigt och gammaldags i jämförelse. Den nymodiga Retina display-teknik ger också Apple i god tid före tävlingen, med surfning och läsa liten text alla avsevärt meliorated på högre upplösning skärmen panel. Den största innovationen kan hamna FaceTime. För tillfället Äpplen video-ringer tjänsten begränsad till Wi-Fi på grund av nätoperatörer oro höga dataanvändning. Du kan använda denna Apple telefon uppsjö av Apple IPhone 4 erbjudanden som Apple iPhone 4-kontraktet erbjudanden, pay as you go erbjudanden och sim gratis erbjudanden.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar