måndag 2 juli 2012

Känna till bästa Apps för iPhone 4 - Teknik


iPhone kan vara en komplett enhet som du kan använda till någonting. Du bör dock ha rätt apps i den.

Sedan lanseringen av IPhone 4 är de nya apps översvämmar marknaden. Det finns tusentals program som utvecklats för IPhone 4 i dessa dagar. Operativsystemet i den nya IPhone 4 version levereras med olika funktioner som ställer ett steg framåt från den tidigare versionen. Kör mer än ett program åt gången är en av de mest populära och största egenskaper den nya modellen. Inte alla nya apps kan arbeta med den här multitasking funktion till fullo. Kommer dock detta innehåll ge viss information om de bästa apps för IPhone 4 finns på marknaden idag.

Några av dessa program för iPhone 4G listas nedan:

WordPress App:

Av många användningsområden ar som är tillgängliga för IPhone 4 är Wordpress den som gör blogga lättare. Den här applikationen är tillgänglig utan kostnad för både iPhone och iPad. Med hjälp av denna applikation, kommer användarna att kunna enkelt redigera och göra nya inlägg. Man kan också redigera kommentarer och lätta att blogga med den här funktionen.

LinkedIn med iPhone 4:

LinkedIn App som är tillgänglig för den nya IPhone 4 kommer att hjälpa användarna för att anslutas till sociala medier lätt. App kommer också att få ansluten till Facebook, Twitter samt Word Press samtidigt. Denna applikation drar fördel av den multitasking särdrag hos telefonen.

Ljudböcker App:

Med hjälp av den uppdaterade operativsystemet och nya Ljudböcker app användaren kommer att kunna lyssna på ljudbok, även när de utför andra uppgifter i iPhone. Ja, det är en fantastisk funktion som inte fanns tillgänglig i den äldre versionen.

Pandora är för iPhone 4:

Pandora anses vara en av de mest berömda musik applikation för iPhone och iPod touch. Vem som helst kan lyssna på alla typer av musik de känner för gratis med hjälp av denna applikation. Detta anses också som en musik upptäckt och rekommendation motor.

Wi-Fi Finder:

De flesta som reser till andra länder med sin iPhone vet hur dyrt de internationella uppgifterna avgifter. Men med hjälp av Wi-Fi Finder får du en tillgång till mer än 280.000 Wi-Fi-accesspunkter. De finns i mer än 140 olika länder.

ovan nämnda är några av de bästa apps för IPhone 4 kan du installera.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar