fredag 27 juli 2012

Den iPhone och fördelarna med Låsa upp iPhone - Datorer - Mobile Computing


iPhone har inneburit en revolution i dagens värld av 3G och många andra senaste framstegen i telefon teknik som har stelnat konkurrensen och omvandlas till denna situation i den moderna, 3G aktiverat, smarta telefoner kriget. iPhone är en produkt av den välkända organisation som heter Apple.

Deras hårda arbete och engagemang för att få en tekniskt framåt, användarvänliga och 3G telefoner till användare har sparkat av big time med lanseringen av telefonen iPhone. Det fungerar i princip på två partitioner nämligen media mellanväggar och rörelseresultat systempartitionen.

För att upprätthålla deras säkerhet och säkerhetspolitik, blockerade iPhone sina smarta telefoner från att komma till 3: e parts mjukvaror och deras tillämpningar att surfa via video och sidor TV via internet. Men detta kan ske genom en process kallas jailbreak iPhone. Iphone begränsar användningen av 3: e parts sofatware tjänster och tillämpningar eftersom de kan vara skadliga för telefonen och användarna, men att komma åt dem genom din på egen hand är fortfarande lagligt att du gör det via telefonen för att komma åt data som du vill. < / p>

Så jailbreaking iphone är mycket populär och ofta använd metod för smarta telefonen användare komma åt sina önskemål och behov av Internet genom 3G aktiverat tjänster. Apple har rätt att säga upp ditt Garantitiden för telefonen om skada uppstår på grund av jailbreaking iPhone, iPhone 3G Lås upp och många sådana saker som tenderar att komma åt 3: e parts applikationer.

Låt oss ge en fördjupad förklaring till hur man låser upp iPhone 3G. Låt oss först förstå varför blockeringen behövs smarta telefoner och iPhone. IPhone är avsedd att fungera i USA med hjälp av AT-och T-tjänsteleverantörer, men om du vill använda telefonen i andra länder så måste du lita på andra tjänsteleverantörer, så för att göra iPhone berättigade för 3: e parts nätverk tjänsteleverantörer är det obligatoriskt att låsa upp iPhone.

Detta är anledningen bakom IPhone 4 upplåsning. Med hjälp av iPhone-programvaran låsa upp den är bara en fråga om minuter innan du kan öppna upp superb iPhone i något land du vill använda med alla nätoperatören för det området.

Användning av denna programvara gör iphone hålla sig borta från potentiella faror som bricking, virus attack via Wi-Fi och blå tand. När detta är gjort, då du måste jailbreaka iPhone och telefonen kommer att vara gratis att komma åt 3: e parts programvara och applikationer som ger tillgång till live streaming från många video rör och mp3 låtar webbplatser.

öppningen för en värld av underhållning och nöje. Det lämpligt att hålla kontakten endast med bra webbplatser som är lagliga. Det är anledningen till att Apple inte erbjuder denna jailbreaking alternativet som standard aktiva i telefonen.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar