söndag 29 juli 2012

Mac Mini Application Development - Datorer - Mjukvara


använda en Mac mini för utveckling

den omtalade - senaste versionen av Mac mini är ute! Med det ökar frågan igen, är en Mac Mini kraftfull nog för att användas för ändamål applikationsutveckling?

Den officiella Mac Mini sidan prunkar de tekniska specifikationerna för produkten stolt. Med fullastade funktioner (som nämns nedan), Mac Mini isquite av valuta för pengarna.

Jag tror att nuvarande Mac Mini är tillräckligt kraftfull för att utveckla iPhone apps.I gjorde en del forskning på Google för att se vad människor runt om i världen känner mac mini applikationsutveckling och svaren jag hittade är ganska enkelt.

Alla svaren var denna positiva. Del också menade att:

"Jag använder en för iPhone-utveckling - det är min första mac jag kör den huvudlösa och ansluta till den med hjälp av logmein.com önskar att jag hade sprungit för 2GB minne, 1 GB blir kört fast när jag har Xcode +.. ett dussin Safari flikar öppna. "

var dock en sak för certain.Hit över ett par mjukvaruföretag i Indien också som är experter inMac OSX developmentand det tog mig ett par fler Google-sökningar för att få reda på att Mac Minis är det bästa för iPhone utveckling när du har en begränsad budget eller om du inte vill att ådra sig stora kostnader att få en Mac.

Några av de Indien-baserade offshore-företag som specialiserat sig på iPhone och iPad utveckling tjänster för små och medelstora företag samt företag Fortune, har perfekt förmåga att arbeta effektivt på Mac för att minska utvecklingskostnaderna.

Mindfire Solutionshas har arbetat inom detta område för ca 8 år nu. Theirteam av iPhone utvecklare med sin breda erfarenhet iniPhone applikationsutveckling och iPad applikationsutveckling har skapat en stark meritlista i den senaste telefonen plattformen - Apples iPhone. Mindfire s iPhoneexperts har mycket goda kunskaper rik erfarenhet av iPhone applikationsutveckling och deras djupa kompetens kommer så mycket erfarenhet från passion. Mindfireis erkänt the4thBest iPhone Application Development Company av Best Web Design Agencies.com, ett oberoende kreditvärderingsinstitut som rankar tjänsteleverantörerna regelbundet. Likaså finns det andra mjukvaruföretag i Indien som erbjuder iPhone tjänster på en Mac Mini.

Vad känner du? Kommer Mac Mini vara en framgångsrik plattform för att bygga iPhone apps med tanke på den robusthet som byggs in i den med den senaste versionen? Kommer Mac Mini vara ett välkommet alternativ för de små och medelstora företag (SMF) och skulle se en startström i Mac applikationsutveckling?

För mer information om Mac Mini applikationsutveckling och hur det kan gynna dig, är du välkommen att kontakta oss på eller besök vår hemsida för att se våra Mac Carbon och Cocoa Mac OSX Skills, Classic Mac kompetens och projekt.

att veta mer om Mindfire Solutions Mac Carbon och Cocoa kompetensutveckling, välkommen att besöka: / kakao-och kol-mac-development.htm

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar