fredag 13 juli 2012

iPhone 6 - Teknik - Prylar och Gizmos


Apple en känd företag som handlar med smarta telefoner inte har släppt sin dessa 5-modellen ännu, men rykten om Telefon 6 har redan översvämmat marknaden. Frigörande av iphone 5 kommer i september i år och det kommer att ta cirka ett år att släppa sin nästa generations Tel. Men via internet kan du leta efter funktioner i iPhone 6 som redan ges av vissa webbplatser för att locka allmänheten. Nyheter ges ut av några japanska tidningen om några av de funktioner som kan läggas till iPhone 6 av de mest prestigefyllda företag av smarta telefoner.

Kina dummy modeller av iPhone 6 är tillgängliga på marknaden som fuskar smarta telefon användare. Efter släppet av iphone 5, kommer företagen att börja arbeta med projektet för en annan utveckling av ny generation iPhone. Ett välkänt företag som Apple ger inte några nyheter om sina produkter snart release datum för iphone 5 gavs bara två månader tillbaka. Så hur är det möjligt att ge nyheter om en annan generation iPhone när människor fortfarande väntar på den tidigare.

Men rykten om detta 6 är virvlande på marknaden bland iPhone-användare. Rykten om dessa 6 funktioner har redan offentliggjort i nyheterna. Det sägs att iPhone 6 kommer att vara tidskrävande naturliga solenergi för sin laddning som den kommer att ha trådlös laddning direkt från solen. En annan funktion om iPhone 6 är att den kommer att ha en ny låg temperatur kisel skärmen flytande kristall. Det kommer att ha en lång batteritid som jämför med tidigare modeller av iPhone. iPhone 6 kommer att få ny programvara är det med nya operativsystem.

release datum för iPhone 6 är fortfarande inte ges, men det sägs att det inte kommer att ta så mycket tid för frisläppande av iPhone 6 som för iphone 5. Rykten är det som iPhone 6 kommer att släppas i juli 2012. iPhone har blivit störst smartphone instrument i människors liv och när en person köper en smart telefon han ivrigt väntar på nya ytterligare funktioner för att uppgradera. Iver allmänheten att köpa senaste iPhone har låtit företag att arbeta snabbare att släppa en iPhone så snart som möjligt. Strax efter lanseringen av iphone 5 flesta företag kommer att börja arbeta på att utveckla en ny generation iPhone för att tillfredsställa sina kunder. Så kan smarta telefonen användare vänta tills juli nästa år för att få senaste iPhone 6.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar