lördag 21 juli 2012

Olåsta iPhones - Företag - eCommerce


iPhone omdefinieras mobiltelefoner. Kombinera en mobiltelefon med iPod var imponerande nog, men att lägga kapacitet pekskärm (i stället för den gamla hederliga glida ut tangentbordet) och sätta, bokstavligen, världen på fingertopparna med tusentals apps? Det var en genialisk uppfinning marknadsförs i regel strålande Apple mode, och snart ville alla iPhone.

Förutom det fanns ett problem: AT & T var den enda amerikanska bärare av iPhone, vilket innebar alla andra var ute på tur. Kretsen av potentiella användare ökade när Apple och Verizon överens om att en uppgörelse tidigare i år som gör att Verizon att erbjuda iPhone, men det finns fortfarande många människor som vill köpa en iPhone men kan inte eftersom deras leverantör inte bära den.

Eller finns det?

Olåst iPhonesiPhones där AT & T eller Verizon SIM-kortet har låsts upp, disabledbecame dvs vilt populärt på den svarta marknaden nästan från det ögonblick den ursprungliga iPhone släpptes 2007. Vissa rapporter tyder på att mer än 25 procent av den ursprungliga iPhone i USA verkligen upp iPhones och användas av konsumenter som inte har AT & T som en bärare.

Nu AT & Twhich ursprungligen krävdes dem som köper iPhone att underteckna ett tvåårigt avtal med providersells iPhones utan kontrakt, även om sådana mobiltelefoner är dubbelt så dyr som iPhone ansluten till en AT & T affär och om SIM-kortet fortfarande låst i AT & T-nätet.

Ändå är någon möjlighet att köpa iPhone juridiskt utan att binda dig till ett serviceavtal med AT & T eller Verizon bättre än ingen möjlighet att göra det. Naturligtvis vissa människor, tanken på att betala dubbelt så mycket för en av de olåsta iPhonesinstead helt enkelt köpa en telefon som transporteras av deras providersounds som vansinne.

Varför är människor villiga att gå till sådana längder för att få olåsta iPhones? En del av fenomenet, är naturligtvis ett bevis på kraften i Apples marknadsföring makt. Theres en intressant psykologisk studie tas om effekten av personer som ser Apples reklamfilm

Ingen gör ett bättre jobb än Apple på att övertyga världen att deras produkter är-måsten. Och låter ansiktet itthe iPhone är ganska cool, liksom symbol för en värld där nästan allt vi använder blir mindre ännu mer kraftfull. Den iPhone har verkligen allt du behöver i något som passar in i din handflata. All din musik, alla dina kontakter och förmågan att hitta vad du vill med några få inslag

Olåsta iPhones är händig, dock från en mycket pragmatiskt perspektiv, särskilt för dem som reser utomlands. Ta ut SIM-kortet gör det möjligt för användare att sätta i en pre-paid kort för en utländsk tjänsteleverantör vars priser är betydligt lägre än AT & T eller Verizons internationella priser.

Dessa olåsta iPhones ger det bästa av både worldsthe chansen att äga en iPhone på dina egna villkor och med den leverantör som du vill, inte den som valdes för dig. Titta in att köpa en av dessa unika mobiltelefoner idag!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar