tisdag 3 juli 2012

Konvertera vända till iPhone - Konvertera flip video till iPhone och iPhone 3G och iPhone 3G S - Datorer - Mjukvara


Konvertera knäppa video till iPhone och iPhone 3G och iPhone 3G SSome av mina vänner berättade att de försökte spela flip video på iPhone men misslyckades att importera Flip Video iPhone. Varför är de undrar, eftersom Flip videokameror tar video i MP4-format och det gör en iPhone. Den enkla anledningen är att de MP4 video som vidtagits av Flip Video videokameror har olika parametrar från de som tagits av en iPhone, iPhone 3G eller iPhone 3G S. Därför, för att visa flip video på iPhone måste du konvertera flip till iPhone kompatibla MP4 videor med hjälp av en Flip Video omvandlare och följ stegen nedan:

Steg 1: Ladda ner Doremisoft Flip Converter och installera it.If du kör ett Windows OS, nedladdning Flip Converter here.If du kör en Mac OS, ladda ner Flip Converter för Mac här .

Steg 2: Lägg vända videosLaunch det program som du just har installerat, och klicka på "Add File" för att lägga till flip videoklipp du vill importera till iPhone .

Steg 3: Välj och iPhone formatClick Profile drop-listan, peka på iPhone Video och du kommer att se alternativen för att konvertera flip till iPhone. Klicka på iPhone format du föredrar att välja det.

Steg 4: Konvertera flip video till WMVClick "Start"-knappen nere till höger i gränssnittet för att börja konvertera flip video till iPhone. Efter konvertering kommer katalogen mapp där de konverterade videoklipp sparas automatiskt öppnas.

Nu kan dina flip videor har omvandlats till iPhone MP4. Du kan bara lägga dessa videor på din iPhone, iPhone 3G eller iPhone 3G S och börja njuta av dina flip videor på din iPhone

Om du vill göra några grundläggande och enkel redigering av dina flip video innan konverteringen, klicka här för att se hur man redigerar Flip Video.

Om du vill importera flip video till iMovie för att ytterligare redigera flip video på Mac, klicka här för att se hur man Eidt flip video i iMovie.

Om du vill importera flip video till Windows Movie Maker för att ytterligare redigera flip video på Windows, klicka här för att se hur man redigerar flip video med Windows Movie Maker.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar