måndag 23 juli 2012

De bästa iPhone Tips och tricks - Övrigt


iPhone redan säker på att vara en av de bäst säljande Apple-produkter genom tiderna, och dess lansering är väntat av miljontals kunder över hela världen. Även om iPhone inte faktiskt har släppt, men det finns ett antal av iPhone tips och tricks som kommer att ha nytta lärande nu.

iPhone Förslag och tricks

När det gäller iPhone tips och tricks, 1 av de bästa innebär hur du kan göra låga ringsignalen på iPhone högre. Detta är verkligen viktigt eftersom i själva verket 1 av de mest typiska klagomål om iPhone är att den har en så låg ringvolymen. Om du är 1 av de många människor som finner detta vara ett problem, så åtminstone hittar du iPhone förslag och tricks du kan använda för att göra något åt ​​det.

Du kan enkelt lösa problemet genom att använda en anpassad ringsignal snarare än de som redan finns tillgänglig på enheten och se till att ringsignalen du väljer är verkligen en hög, hög frekvens ljud.

En ytterligare fantastiskt tips medför hur du kan titta på Google Videos över din iPhone och det förfarande som krävs här är otroligt enkelt också. Eftersom iPhone Safari inte stödjer Flash hade Apple Business därför att komma med en ny ansökan för enheten som gör det möjligt strömmande video att spela på den, och ändå inte fungerar på Apples nya program.

Du kan ändå upptäcka ett stort antal YouTube-videor som ger dig steg för steg guider för trick som är krävs för att titta på Google Videos direkt från din iPhone.

En ytterligare av de bästa iPhone tips och tricks innebär strömmande ljud från din iPhone till din Bluetooth-headset. Detta är ytterligare en viktig fråga helt enkelt eftersom många människor hade varit mycket besvikna när de fick reda på att Bluetooth är A2DP-profilen inte ingår i iPhone funktionen listan. För att kunna använda Bluetooth måste enheten vara kompatibel med vissa Bluetooth-profiler.

För att uppnå detta kommer du behöver för att koppla ihop ett Bluetooth-headset med din iPhone, slår du på headsetet så att den kan utföra handskakning med iPhone, och så snart du har utfört den här måste du gå in Visual Voicemail skärmen och klicka på Audio-knappen i det övre rätt hörnet. Du får sedan ett ljudval dialogrutan där du väljer Headset val, varefter du slår mer än mot iPod och börja spela musik eller video.

Det finns många andra verkligen fantastiska iPhone tips och tricks som du enkelt kan använda också, allt detta är verkligen fantastisk bara för att de gör att du kan få ut ännu mer av din iPhone enhet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar