måndag 18 februari 2013

Vilken programvara kan jag hämta för min iPhone? - Teknik


Det finns en hel del nedladdningar för iPhone på nätet.

En av de största saker som kunderna vill de köpa en mobiltelefon är enkelhet. Människor vill göra sina samtal snabbt och de måste kunna komma åt sina kontaktlistor utan ett väsen. Apple iPhone gör detta enkelt. Det är därför är har blivit så populär. Det popularitet har sin undergång. Det finns många program som kan ta sig in i iPhone och ångra säkerhet att Apple har lagt ned på det. Så vad är kopplingen mellan med Apple iPhone, nedladdningar och piratkopiering?

Det är fantastiskt att Apple har lyckats packa så många funktioner i en liten enhet. Apple iPhone ingår widgets. Dessa är enkla men kraftfulla program som gör att du kan hålla koll på saker som väder, lager, nyheter och mycket mer. Allt som du kunde vill eller behöver veta är rätt där, tillgängliga för dig att använda när du behöver det.

Apple visste att nedladdningar för sin iPhone skulle vara en het handelsvara. Andra programvarutillverkare och gurus programmering vet detta också. De får in den nedladdningsbara programvaran scenen också. Många webbplatser är inriktad på iPhone-användare. För att hitta dem allt du behöver göra är att söka efter dem med hjälp av en sökmotor. Några iPhone-godkända webbplatser är medlemmens enda webbplatser som erbjuder obegränsad innehåll som videor, filmer, musik, spel och mycket mer. Dessa webbplatser har också gratis iPhone teman som du kan ladda på din iPhone. På många iPhone platser finns det inga hämta begränsningar innehåll, musik, spel eller andra föremål än vad som kan överföras till din iPhone. Den enda begränsningen är det tillgängliga utrymmet på din telefon. Du kanske till och med kunna hitta en webbplats som erbjuder ett medlemskap bonus, som gratis programvara eller CD-skivor.

Ett uppskattat inslag med iPhone är den lätthet nedladdning. Det är inte alltid så lätt dock. Ibland iPhone kan försummar höga nedladdningshastigheter och tar kan ta sin tid. Långsamma överföringshastigheter hindra många iPhone-användare. Många yngre användare är vana vid omedelbar nedladdning. Låga hastigheter omintetgöra dem. För tonåringar och de i deras tidiga 20-talet, är 15 sekunder lång tid. Att veta om potentiella fördröjningar i tid för nedladdning kan du planera dina nedladdningar under lågtrafik. Detta är fallet med någon nedladdning från Internet.

iPhone godkänd webbplatser samt icke godkända (pirat platser) ger dig en uppsjö av alternativ för hämtning. Det finns en bra anledning att använda en iPhone-godkänd webbplats. Dessa webbplatser garantera högsta standard i MP3-nedladdningar och de försäkrar sitt medlemskap att ingen skadlig kod döljs i nedladdningar eller på webbplatsen. Om du är mer äventyrliga och mycket försiktig om spionprogram och liknande, kan du använda obehöriga webbplatser. Om inte telefonen har ett problem, kan det verka inte som en stor sak att använda otillåten programvara. Men om du stöter på ett problem, kommer Apple garantin ogiltig och de kan låsa telefonen. Detta är ett sätt att Apple iPhone, nedladdningar och pirattillverkning alla är relaterade.

Apple tillåter inte andra att producera mjukvara för iPhone. Detta är på grund av deras egen operativsystem. Däremot kan tredje part producera kringutrustning (som hörlurar och dockningsstationer). Dessa begränsningar bry aldrig hackare (både vita och svarta hattar). Föga förvånande har hackare brutit sig in i iPhone kod. Det är därför du ser annonser för "upplåsta" iPhone. Piratkopierad programvara inaktiverar den interna "brandvägg" för iPhone, vilket gör det möjligt att använda andra leverantörer mobiltelefon än AT & T. Apple arbetar på en frenetisk takt på en firmware uppdatering att inskränka piratkopiering.

Apple iPhone, nedladdningar och piratkopiering är heta ämnen på internet. Om du letar efter expertråd för din iPhone, inte leta längre än internet. Du kan hitta många bloggar och webbplatser med viktig iPhone information. Detta är perifer som kombinerar funktion, mode och form till en. Med ett uttalande om att en iPhone gör, varför inte se om en iPhone kommer att fungera för dig.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar