lördag 16 februari 2013

Den största skillnaden som jailbroke Apple iPhone Ge - Business


största informationen närvarande inom jailbreaking är förmågan att ändra en Apple IPhone 4 in i en cellulär Wi-Fi-hotspot. Även om det kostar pengar det är en app som kallas MiWi 4,0. Denna app gör så mycket som fyra enheter kan anslutas till Wi-Fi via din Apple IPhone 4. Recensioner har funnit att nedladdningshastigheter var runt 3300 Killerbytes per sekund och inlagor hade varit cirka 340 Kbps.

annan stor app för varje jailbroken telefon kan vara My3G. Detta är en app som faktiskt tillåter människor att använda FaceTime hur många tänkt när Apple Bolaget meddelade att det skulle förses med Apple IPhone 4. My3G tillåter användare kan använda ansikte tid över en 3G-anslutning i stället för att behöva hamna bunden till Wi-Fi-system. Därför var någon är, bör de ha 3: e generationen, kan de göra FaceTime samtal. Denna speciella ansökan om jailbroken Apple IPhone 4 gör dessutom hämta TV-program och podcast från iTunes samt tittar på HD-filmer på YouTube. Egenskaper du hade hoppats skulle vara tillgänglig från Apple företag, eller hur?

jailbreaking en Apple iPhone Fyra möjliggör också mer anpassning. På låset displayen kan du lägga all information du vill följa med ut glider för att avslöja din egen telefon. Detta kan bestå av om du har några nya e-postmeddelanden, ringer telefonen du kan ha hoppat, eller ens den nuvarande vädret på din plats. Den faktiska h2 taggar är faktiskt anpassningsbar med en jailbreakad telefon ger dig alternativ på hur din IPhone 4 bör anpassas. Slutligen kan alla program som Apple anser oacceptabelt för hans eller hennes App Store hittas med en jailbreakad IPhone 4. Det finns ingen gräns för hur kan erhållas och så vad kan hamna produceras på jailbroken telefon.

Därför många skäl till varför en person bör tänka jailbreaking sin telefon. Uppenbarligen ändringar som syftar till att en iPhone fyra upphäver själva garantin, men när det är bekvämt med en person, eller om du verkligen är en produkt testare och fick din IPhone 4 utan kostnad ändå, så ge jailbreaking ett försök. Det kommer att öppna upp Apple IPhone 4 för alla nya appar och möjligheter som inte är öppna för den typiska apple iphone personen.

Trots Apples företaget faktiskt hoppas den stora majoriteten av de gadget kunderna kommer aldrig låsa sina egna telefoner för att installera inofficiella program genom tredjepartsföretag, ungefär ca 20% av de mobiltelefoner de erbjudna människor blir "upplåst "genom användarna. Ta Fring, till exempel en 3: e parts cellulär beroende trådlös applikation som ger kunderna möjlighet att skapa VoIP samtal, Skype, Windows Live Messenger Messenger, ICQ, Sökmotorer Talk (TM), SIP, Twitter, AIM och Google! så länge som det finns en levande internetuppkoppling. Via denna speciella tillämpning kan Apple iPhone-användare upptäcker oberoende av att kunna prata med sina kontakter och kompisar som använder sina företag samhällen på mobiltelefoner. Det bör påpekas att Apple kan tomheten själva garanti på alla kunder som "låsa" sina enheter. Denna varning är dock inte verkar avskräcka de webb kunniga, musik-tokig kunder som har fått sin inställning på "expandera" användbarhet och funktionalitet av telefonerna. Av dessa användare, är något som liknar Fring möjligen den faktiska fantastiska program som lockar dessa typer av kunder till den mörkare sidan av "upplåsning" världen.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar