måndag 4 februari 2013

Den nya Apple iPad - en översikt - Teknik


Vi har alla väntat på lanseringen av Apples nya tablett, Apple iPad. Apple har oftast problem annorlunda när det gäller datorer, oavsett om det är med MacBook, iMac, iPod och även iPhone. Och när de gör lansering något på marknaden är det säkert en stor framgång. Efter en hel del väntan, kan kunderna uppleva nu iPad från Apple och uppskattar de funktioner som kommer med det. Men är iPad så bra som de tidigare prylar som lanserades av Apple och är det värt att köpa? Låt oss se vad den har att erbjuda och vad gör det olika från resten.

När Apple skapade iPad de säkert trodde om att göra det mycket bättre än tidigare produkter och deras tävlingar "också. De ville skapa nåt som var mycket mer användarvänliga som iPhone. Så varför blir iPad bättre än iPhone? Initial, har den en större skärm. Den iPhone låter dig göra en massa frågor men söka på skärmen under långa perioder kan vara ganska irriterande. Det är därför Apple gav iPad en större skärm så att du kan få en mer potent datorupplevelse. Det är fantastiskt för personer som mobil beräknar en hel del och tycker inte om att anstränga sina ögon under en längre tid.

iPad inte bara består av en större skärm, men har reglage som är lättare att hantera. Använda iBook blir mycket lättare och tack vare den större skärmen, skönare. Operativsystemet i iPad skiljer sig från den vanliga operativsystem Mac-datorer. IPad gjordes för att vara mycket bättre än varje, iPhone och iPod, och kan spela alla program som finns på iPhone. En ansökan Suite Gillar iWork är inte lika effektiv på iPhone som det är på iPad. Det är därför iPad såg mer än tusen ansökningar inom den första veckan av dess lansering.

sätt iPad är utformad på ett sådant sätt att den främre LCD-skärm som är 9,7 "helt dominerar framför den. LED ljus display har en ganska svart ram handlar om skärmen. Ändå gränserna tar upp utrymme och även IPAD skulle ha varit mycket bättre om Apple bara inte inkludera den. Volym-och tystnad knappar har flyttats från den vänstra sidan till höger och även ryggen har en stor Apple-logotyp placeras inom mitt blanka aluminiumplåt, liknande den på iPhone. Bredden på iPad är 7,47 inches och dess höjd är 9,6 inches och det är precis lika tjock som iPhone.

programvara som används i iPad är ganska mycket samma som i iPhone, glida generellt att låsa upp och alla ikoner på samma sätt som iPhone. Ändå har de program i iPad ändrats något. Också det kommer förmodligen att vara nya program gjorda för iPad senare. Apple kunde ha gjort ett mycket bättre jobb med programmet och inte gjort det så likt iPhone. Även om du får den expertis en bärbar dator med iPad och det är en utmärkt enhet och också kommer med ett antal iPad tillbehör som iPad Väskor och fodral iPad. Att få iPad tillbehör kommer att hjälpa dig att göra full nytta av den device.The nummer 1 plats för alla dina iPad tillbehör. Alla dina iPad tillbehör som iPad Instanser finns tillgängliga på iPad Tillbehör Hub.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar