söndag 17 februari 2013

Pekskärm Mobil Apple iPhone 4S kommer snart - Teknik - Mobiltelefoner


Apple mobiler är kända för bästa visning och Apple OS. Apple Mobile Företaget har lanserat många mobiltelefoner i Indien. I iPhone-serien Apple Mobile kommer att komma med en ny iPhone mobil och det är Apple 4S. Apple-Företaget lanserar denna iPhone mot konkurrenter Samsung, Nokia och Motorola.

Apple iPhne 4S pris i Indien är ännu inte tillgängliga, men Apple Mobile företaget har lanserat IPhone 4S funktioner på nätet. Enligt Apple iPone 4S bilder iPhone har två attraktiva färger och som är vit och svart. Den iPhoe 4S levereras med tre typer av minne kapacitiv och som 16GB, 32GB och 64GB. Dimensionen av denna iPhone är 115,2 X 58,6 X 9,3 mm och 140gm av vikt. Apple IPhone 4S har 2G, 3G och 4G-anslutning. I denna Apple IPhone 4S, är Bluetooth v4.0 trådlös teknik tillgänglig med bra prestanda. Wi-Fi 802.11 b / g / n trådlös uppkoppling tillsätts också. Plats tjänst som A-GPS och GLONASS, digital kompass och cellulära tjänster är utrustade.

IPhone 4S har 3,5 inches Retina-skärm med bred multi touch display. Den iPhone är väl aktiverats med dubbla kamera service och som erbjuder bästa kameran service. Den primära kamera av Apple IPhone 4S är aktiverad med 8MP objektiv med autofokus, Tryck för att fokusera och LED-blixt funktioner. Den sekundära VGA-kamera finns också för videosamtal tjänst. Li-Ion standardbatteri av denna IPhone 4S erbjuder bästa samtalstid, passningstid och musiken speltid.

Multimedia tjänst av Apple IPhone 4S är utmärkt. Över hela den nya Apple IPhone 4S är bästa iPhone från Apple. The Phone 4S kan synkronisera med Mac OS X 10.5.8 eller senare, PC Windows 7, Vista och Windows XP Home Synkronisera med iTunes på en Mac eller PC-system. Den iPhone kommer med tre axel gyro, accelerometer och sensorer närhet. Meddelandetjänsten för denna mobil är mycket trevligt. För bästa underhållning Apple IPhone 4S har TV och video anläggning.

iPhoe 4S iPhone har 3,5 mm-kontakt och stereohögtalare för bästa ljudkvalitet. GPRS och EDGE dataläge anslutning av Apple 4S ger bästa internet-tjänst med stöd av HTML och WAP2.0/xHTML webbläsare.

iPhoe 4S iPhone har 3,5 mm-kontakt och stereohögtalare för bästa ljudkvalitet. GPRS och EDGE dataläge anslutning av Apple 4S ger bästa internet-tjänst med stöd av HTML och WAP2.0/xHTML webbläsare.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar