måndag 18 februari 2013

Håll dig uppdaterad dag in och dag ut med Discover Nyheter - iPhone Application - Teknik - Mobiltelefoner


senaste Upptäck News - iPhone ansökan är ett bra sätt att hålla en upp framför andra när det gäller banbrytande teknik och senaste vetenskapliga genombrott. I själva verket, Discover Nyheter app är perfekt för dem som är naturligt nyfikna och vill alltid att söka kunskap. Ansökan håller dig uppdaterad om förståelse och vetenskap bakom de berättelser som alla andra pratar om.

Upptäck News är iPhone ansökan från de människor som har fört fram Discovery Channel. Ansökan är ett försök av en grupp journalister som är erfarna och dedikerade att ge en bättre förståelse av världen och de processer runt omkring oss, tillfredsställa lust och nyfikenhet läsare. Med Discover Nyheter programmet kan du alltid vara uppdaterad med hjälp av video-berättelser, nyhetsartiklar, särdrag och mycket mer. Det primära fokus för Discover Case är i grunden på plats, är konst, teknik, arkeologi, dinosaurier, djur, människor och history.The Upptäck Nyheter kan funktionen över 300 nya berättelser och extra specialfunktioner varje månad. Top Stories sektionen innehåller banbrytande nyheter och rubriker från Discovery News direkt på din iPhone. Du kan också titta på dussintals filmer och rör som produceras av ett team med Discovery News vetenskap video journalister. Söka efter ämnen dina intressen har också gjorts lätt. Du kan hitta en enorm mängd innehåll i ämnet i ditt val från den stora arkiv av innehåll och nyheter finns i olika ämnesområden.

När du öppnar programmet, det tar direkt dig till toppen berättelser avsnittet. Avsnittet innehåller artiklar som har noggrant undersökts och skriven i en stil och sätt att nästan vem som helst kan förstå det. De flesta av de artiklar inkluderar Sammanfattning i tabellform punkter som innehåller en förteckning över vad som finns i bakgrunden. Detta hjälper till att skapa en bättre förståelse för en artikel om olika främmande ämnen. Det finns gott om information som kan hålla dig engagerad, oavsett hur mycket ledig tid du har.

Upptäck Nyheter - iPhone applikation ger dig tillgång korta dokumentärer och videor som presenterar ett antal ögonöppnande berättelser. Tillämpningen kan bli allas favorit, eftersom det ger tillgång till sann och relevant information. Discover Nyheter - iPhone applikation utökar användarens intresse utanför fokus och håller en uppdaterad .

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar