måndag 4 februari 2013

En av de mest efterlängtade lanseringen av iPhone 5 uppges bli hölls i oktober - Datorer


Även iPhone 5 inte utanför i butikerna ännu, alla upptäcker det som ett bättre val än någon annan Android-telefon. Konsumenter och kritiker har erbjudit några skäl till varför detta magnifika uppfinning från Apple medicin den lämpligaste telefonen för användaren. De betonar några av de stora tekniska dilemmat med Android-enheter och krångel att få applikationer som är lämpliga för android. upplyftande ansökan är verkligen en allvarlig skadlig kod att en majoritet av Android-användare har mött under den senaste tiden, men med iPhone 5 titta på deras hem för att bli större när det gäller att genomföra och uppgradering.

nyaste nyhetsrapporter är att före den enorma iPhone 5 lansering det har skett en ökning av Mac försäljning. Den information hävdar att detta försäljning rika på grund av hänsyn av Mac-datorer precis som quad-core iMac, MacBook Air och MacBook Pro alla tidigare presenteras det kommande året. Men rapporterna visar också att iPod försäljningen är nedgång. Detta är verkligen majorly på grund av flexibiliteten i iPhone-enheten med resultatet att konsumenterna lätt kan partisk att bortse iPod och iPhone.

Apple anses få införa nyuppfunna telefonen till butiker nästa månad. Den senaste iPhone 5 ryktas att införliva en 8-megapixel kamera, processor med dubbla kärnor och en ny iOS OS som inkluderar bättre anmälan och iCloud online-lagring.

En insider avslöjade dock att fullfölja iPhone 5 prototyp förlust, har Apple blivit precautioned om säkerhet. Dock iPhone 5 fans kommer inte att ta vänta längre eftersom tidsfristen på grund av utsläpp verkar vara den följande månaden. Detta kan vara främst på grund av omedelbar installerar mystiska hårdvara kallad "Apple fixtur" och grooming för arbetstagare. I själva verket sades en officiell blick för Apple insiders uppgavs bli hålls oktober 21.Some tid har valts medvetet för att sammanfalla när du använder tidigare versionen av Apple iPhone 4G det senaste året. Om historien upprepar detta år då iPhone 5 är definitivt uppges vara den mest efterlängtade tech versionen här säsongen.

Nya rykten om iPhone 5 lanseringen visar en oktober övergång särskilt vara för 1 oktober. Det har rymt från det kanadensiska trådlösa företaget anger rätt datum från iPhone lanseringen. I händelse ryktet gäller då ditt scenario verkligen inte passar verksamheten traditionen att inleda några på torsdagar och fredagar.

Apple arbetar stelt för "stora release" den följande månaden Sanningen är, har kurser förfaranden ombord tidigare i butiker på iOS 5, uppdateringen mjukvaran och även lagring av mjukvara iCloud. Lanseringsdatum räknas mindre men ett faktum är definitivt att denna iPhone 5 ändras för att ge ädla prestanda i dessa platser iPhone4 misslyckats. En snabbare processor med dubbla kärnor och lagringsenhet med en helt ny och förbättrad form kan bara vara det viktiga.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar