onsdag 27 februari 2013

Den nya Apple OS Update Set för lansering på iPhone 4 - Teknik - Mobiltelefoner


Trots att nyligen firade sin första födelsedag IPhone 4 från Apple är fortfarande en av de allra bästa mobiltelefoner tillgängliga. En stor processorchip kombinerat med en superb skärm gör detta handenheten för många konsumenter. I höst lanseringen av den nya versionen av telefoner operativsystemet kommer att se över 200 förbättringar som gjorts hur telefonen fungerar och vissa människor har även förklarat att iOS5 kommer att göra IPhone 4 känns som en helt ny telefon. Två av förbättringarna är den nya iMessage anläggningen och användbara påminnelser funktionen.

iMessage-funktionen är en ny meddelandehantering funktion avsedd att användas av vem som helst med en enhet som arbetar på den nya iOS5 plattformen. Detta innebär att tjänsten inte bara begränsad till personer som använder en iPhone, men också de som använder en iPad. Systemet fungerar antingen via WiFi eller 3G och gör det möjligt för användaren att skicka gratis textmeddelanden till vänner och familj som också kör iOS5. Denna funktion fungerar på ett mycket liknande sätt som Blackberry Messenger och en mängd av tredje parts applikationer som finns tillgängliga, såsom WhatsApp och Live-profil. Inte bara tillåter iMessage du skicka omedelbar text, men eftersom det ingår i telefonerna meddelandeprogrammet också möjliggör enkel skicka röstmemon, fotografier och videofilmer. Gruppen meddelandefunktionen kan du föra ett samtal med ett antal av dina kontakter samtidigt vilket är något som särskilt kan tilltala den yngre publiken. Eftersom tjänsten är en del av operativsystemet och inte den enhet som du använder kan du starta en chatt medan du är på dina resor på din IPhone 4 och fortsätt det på din iPad 2 när du kommer hem.

En aspekt av det nya operativsystemet på IPhone 4 som ser särskilt användbar är den nya Påminnelse anläggningen. Det gör allt som du förväntar dig från det som det påminner dig om möten, inköpslistor och allmänna saker som du behöver göra. En mycket bra aspekt av denna nyhet är att den är platsbaserade. Ett bra exempel på hur detta skulle kunna fungera är om du behöver plocka upp en flaska vin vid ditt nästa besök till snabbköpet. Du kan skriva in exakt vad du behöver på telefonen och ställ in snabbköpet som plats. Nästa gång du drar i snabbköpet parkeringen telefonen kommer att varna dig. Denna möjlighet tar den traditionella agendan anläggningen ett steg längre och kan snabbt bli en allmänt använd aspekt av denna nya plattform.

nya operativsystemet för IPhone 4 finns tillgänglig under hösten och kommer att finnas tillgänglig för nedladdning via iTunes. Vad vi har diskuterat i korthet här är bara två stora förbättringar med hundratals mer närvarande. Den nya iOS5 ser verkligen spännande och effektivt hjälper till att hålla IPhone 4 som en av de allra bästa telefoner tillgängliga under de kommande månaderna.

IPhone 4 och HTC Sensation finns tillgängliga nu.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar