tisdag 5 februari 2013

Samsung Galaxy S2 kontra iPhone 4S - Nyheter


Vad exakt är original när det gäller iPhone 4SThe IPhone 4S tar definitionen av "smartphone" till en annan nivå med Siri, den röststyrd programvara kapacitet. Vanligtvis röstinstruktioner kan användas för att ringa vissa kontakter eller starta program. IPhone 4S Siri kan förverkliga hela meningar och kommandon klokt. Dessutom talar det tillbaka. Be den att hålla en indikation det din väns födelsedag nästa dag eller att du har lämnat dina nycklar inne i ditt skrivbord. Be den om vädret och få ett svar om hur soligt eller molnigt det verkligen är och vad är temperaturen. Du kan också be Siri att gräva upp information i ditt fall, som "vad är administrativt centrum i Argentina" eller "Var är närmaste tvättstuga" och det kommer jaga och svara dig på en robot monoton. Du kan också berätta det för text du medarbetare, att du kommer sannolikt att vara sen. Denna röstigenkänning app för IPhone 4S, anses vara mycket reaktiva och smart och stöder även flera språk.

IPhone 4S har 2 trådlösa attribut som ökar dess funktionalitet: AirPrint och AirPlay. Skriva ut bilder, pdf-filer, anteckningar, rutter och text från din iPhone 4S, med hjälp av en AirPrint-aktiverad skrivare, trådlöst. Bara öppna filen på din iPhone och tryck på utskriften skrivs kommandot distribueras för skrivaren och dokumentet skrivs ut. Med en Apple TV-adapter kan du spela upp media från din IPhone 4S i din HDTV trådlöst. Denna telefon är utrustad med en praktisk och intressant lista över inbyggda applikationer. Förutom gamla tiders favoriter (iTunes, Safari), nya Tillägg inkluderar Newsstand, en YouTube app och Hitta min iPhone (kan hjälpa dig att hitta din iPhone, bra för att glömma-det-overaller). Om du behöver allt fler program, öppna App Store från iPhone och gå nötter på 500K (plus mycket mer) apps tillgängliga.

Vad som anses unikt när det gäller Galaxy S2To börja med kan Galaxy S2 ansluta till 4G-nät över transportören AT & T. Detta kommer att göra det en av de få telefoner för att möjliggöra för de mest up-to-date höghastighetsnät tillgång. Galaxy S2 är också bäddat in med en Near Field Communication (NFC) chip. Denna senaste kommunikationstekniken möjliggör trådlös överföring mellan olika enheter borta från ett par centimeter från den andra personen. Den här telefonen fungerar även som en möjlig oberoende USB-enhet, med UTG. App-vis, Galaxy S2 kranar i den enorma Android universum apps. Så vad du behöver i din telefon om program, kan erhållas. Inbyggda program kommer att innehålla en mini dagbok, ett fotografi och videoredigering app, för att redigera media i telefonen och Kies Air som synkroniserar data trådlöst mellan PC och samtal. Galaxy SD bär en microSD-kortplats för lagring utbyggnad runt 32 GB. Såsom IPhone 4S kommer Galaxy S2 tillåta trådlös streaming av media mellan olika enheter till exempel TV-apparater och tabletter st. För att kunna spela ett bildspel av telefonens bilder i din TV trådlöst. Frågan här är att du inte önskar en separat adapter eller enhet i centrum. S2 levereras med AllShare app, som gör att trådlös streaming mellan DLNA-certifierade enheter.

Så vilket ska du välja den Apple iPhone 4G, 4S eller Galaxy S2? Uppriktigt sagt om du äger en IPhone 4, ersätter inte det som har en 4S om du hittar det är handeln i program eller erbjudande via din operatör. Om du kan, fördröja på en iPhone 5 (ETA juni 2012). För en gångs skull är en iPhone för Sprint-användare. Om du blir en Sprint användare och önskar en helt ny högteknologisk telefon, gå för IPhone 4S. Välja mellan IPhone 4S och Galaxy S2 är otroligt svårt att göra, eftersom de är nästan identiska i makt och funktioner. Ytterst handlar det om att operativsystemets, du är för en Mac fläkt eller kanske en Android nörd? Ta hänsyn till är operativsystemet Android mycket mer utvecklare med barn, kan uppgraderas flera gånger och är en mycket mer öppen källkod. Med iMac, råkar du vara begränsad till ett rent Apple upplevelse. Men det finns nåt som anges för exklusivitet. Båda är världens telefoner, så om du känner resande sortera, kan du faktiskt ta telefonen tillsammans. Så smart och välja den bästa smartphone beroende på tekniska lust och bärare servicekvalitet för din plats.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar