fredag 15 februari 2013

Blu-ray DVD till iPhone Ripper - Business - Nätverk


Soft4file studion hävdar att RealDVD DVD Ripper på din dator programvara bryter mot federala Digital Millennium Copyright Act, som säger att det är ett brott mot lag för att skapa en teknologi som möjliggör kopiering av upphovsrättsskyddat digitalt material inte skaparen eller sådan tekniken först har diskuterat sin produkt med och fick tillstånd från upphovsrättsinnehavarna.

Soft4file Blu-ray DVD till iPhone Ripper är en kraftfull Blu-ray och DVD Ripper som låter dig rippa och konvertera din favorit Blu-ray-skivor och DVD-filmer till iPhone video mp4 och audio MP3, M4A och WAV. Med andra ord, med denna Blu-ray DVD till iPhone Ripper, kan du inte bara konvertera Blu-ray-skivor och DVD-filmer till iPhone, iPod MPEG-4, men också till ljudfiler som musik och dialoger, vilket gör perfekt konvertering av din Blu-ray-skivor och DVD-filmer till iPhone.

För fans av öppen källkod frihet, är programmet särskilt viktigt eftersom det är den enda enkla datorprogram vi känner som kodar senast är hög kvalitet Ogg Theora videos.And här en närmare titt på vår vackra Soft4fileVideo Converter logotyp, genom vår designer Morgan Knutson. Som ni kan se, han gjorde ett bra jobb bygger på stilen på Soft4file logotypen som Jon Hicks gjort med oss ​​för några år sedan.

Soft4file handlar om det bästa freeBlu-ray DVD till iPhone-programvaran finns. Den körs på Linux, Windows och Mac. Det kommer bara om rippa allt du slänger på den och även koda den. Medan jag personligen inte hittar det gränssnitt som imponerande vad det saknar i visuellt det gör för med funktionalitet. Du kan justera nästan alla möjliga inställningar du någonsin vill justera för att få den bilden perfekt kvalitet. Du kan välja flera fördefinierade format eller skapa egna. Du kan även kö kodar upp så att du kan få en god natts sömn i medan den gör sin grej.

Hämta och installera Soft4file Video Converter är en smärtfri process, och app tar upp en viss mängd utrymme (30MB) på din hårddisk. Såsom noterats, är huvudfönstret mycket enkel. Foder toppen är media knappar för video, ljud, DVD och foto, var och en med ett plustecken intill visar att det är hur man kan lägga till olika filer types.Click här för att köpa den :/ softsell / NPH-softsell.cgi? Objekt = 29508-10. När filer läggs, kan en annan uppsättning funktionsknappar längs ned i fönstret du enkelt välja det format du vill konvertera till.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar