tisdag 26 februari 2013

Har Apple själ efter avgång jobb? - Affärer


Efter en vecka senare, är "jobb" ett ord successivt har avböja uppmärksamhet, men Apple och relaterade produkter, och även konkurrerande relaterad fråga värme fortfarande släppas iPhone 5 eller IPhone 4 S kommer att ge oss om vad en överraskning?

Motorola, Samsung och HTC, Nokia, av dem som kan pågå jobb eran blir äpple plocka på Lok Ma? Alla dessa problem i topp människors nyfikenhet. Men för Apple, verkar det bara vara precis molnet, eftersom det har viktigare saker måste vara upptagen.

Apple föreskrifter: nästa station TV

människor för jobb i "avgång Om Apple förlorade själ?" "Tim Cook kan fortsätta att leda äpplet om innovationskultur?" Frågan stora spel saliv slaget vid chthonians har i mobiltelefoner och tablett dator marknaden tjäna högar äpple hade redan börjat ner en "framväxande marknad" attack.

Enligt personer med insyn i Silicon Valley, och det är nästan säkert att Apple utvecklar ett operativsystem med Cisco IOS digital-TV. Piper Jaffray analytiker gen, frost, är Apple förväntas vara i slutet av 2012 till början av 2013 lansera en mobil TV ", och inte bara set-top-box, denna typ av TV kommer att använda Cisco IOS-systemet". Wall Street Journal också angivna källor säger säger: "äpple utvecklar en ny teknik, video släpptes på TV och diskuterar om de vill betala ur funktion." TV-tjänsten

Nyheter kommer också från en riskkapitalister, Walter, Alzheimers, och Alzheimers Thorpe är TiVo och Sonos Thorpe regissören, därför är mycket bekymrad över hårdvaran branschen, hade han också talat om Apples "iTelivision". Om Apple lanserade TV, sedan betyder Cisco IOS äpple kommer att sätta företag från datorindustrin expandera till större av hemelektronikbranschen.

emellertid typiskt inte nödvändigtvis orsakslösa. Strax före avgång, Steve Jobs, var offentligt, sade Apple att företaget kan vara integrering av teknik och TV är rimligt. Och två år sedan, kommer Apple har introducerat Apple TV set-top-box, och hjälper användare genom nedladdning iTunes film och TV-program och online videoinnehåll,. Även Apple TV under de senaste två åren är inte särskilt perfekt, men försäljningen via denna hårdvaruplattform har Apple med flera filmstudior och tv-nät bildat ett partnerskap, och avslutade att bygga storlek innehåll integration teknik bibliotek. Uppenbarligen har Apple återigen för "förändra världen" väl förberedda.

Inför utmaningen: med oföränderliga bör

Förutom nya produkter fältet bryggning i den stora rörelsen, Apples övriga sortiment också enligt den fastställda i strategiska stadigt i. Enligt reportern förstår informationen kommer i början av september, Apples nya generationens iPhone, släpps den oktober, Cisco IOS att uppgradera den största i år, fem kommer också att göra ett framträdande Cisco IOS, och sedan finns det iPod sortiment, som uppdateras regelbundet ingått förberedelserna för produktion status iPad 3, den snabbaste i slutet av nästa år eller förtida frigivning. Detta steg-för-steg verkar saknas "innovation" passion, men i professionella ögat upprätthålla äpple lysande det mest effektiva sättet.

"Vad är Apples intäkter och vinst? Vad är inte den verkliga källan till Microsofts App är mer inte icloud, men iPhone och iPad själv." Oberoende analytiker SunYongJie, sade Apple IT fortsatte att iPhone och iPad mervärde att stänga av tjänsten, är skäl mycket enkel, är "låt idag och imorgon användare att köpa mer av iPhone och iPad. Detta är en mycket enkel, inte Apple komplex men motståndare uttryckte det komplicerar, är resultatet förlorad själva. "

Resultat uppgifter till viss del, för att stödja SunYongJie synpunkt. Enligt apple 2011 under det tredje kvartalet (5:56 månader) data visar, på bara de senaste kvartalet, äpple intäkter på $ 28600000000, 13300000000 $ från iPhone och relaterade produkter, står för mer än 47%, och ytterligare 6 miljarder dollar från iPad, vilket innebär att både inkomst står för 67% av hela JiYing äpple avgift, är verklig kassako, som för Microsoft App intäkter, äpple i resultatet och inte har lämnat ut. Men enligt de marknadsundersökningar IHS din representation av den senaste forskningsrapporten, Apple App av året inkomstberäkningen Microsoft kommer att vara oss $ 2,9 miljarder mindre än en fjärdedel av iPhone ryggens noll huvud. Inte bara det, enligt förutsägelse av IHS, även i 2015, är tillämpningen av butiken alla intäkter och totalt $ 23 miljarder utan också men fjärdedel av Apples rörelseresultat nivå. Däremot har det visat sig att under 35 år i framtiden, åtminstone mobiltelefoner eller mobilt Internet ansökan än att sälja en framtida mer affärer.

Men just i branschen, har Apple överväldigande fördel. Enligt analysföretaget Asymco statistiken har ockupera Apple nu globala mobiltelefonbranschen två tredjedelar av vinsten. Inte bara det, på tillväxtmarknader tablett dator på marknaden, Apple-konto också för mer än 76% av aktierna, och eftersom Tim Cook i kostnadskontroll kompetens, även med mindre än förmågan iPad Motorola, Samsung, etc. av försäljningen priskonkurrens, har legat på marginalerna på mer än 26%-nivån. Därför uttrycker personlighet inuti studiekurs, om inte i hårdvaruprodukter helt ner iPhone och iPad, Apples lysande kort tid kan ingen sluta.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar