tisdag 19 februari 2013

Enkla steg för att hämta till iPhone - Teknik - Mobiltelefoner


Så du är ny till iPhone och vill hämta saker till dig härliga iPhone? Sedan låter börja. Ladda ner till iPhone är inte ett svårt jobb, men bara började när du förstår och uppskattar möjligheterna till teknik.

att använda, koppla in iPhone och kör iPhoneBrowser. Skärmen visas en lista med mappar till vänster. När du har valt en mapp kommer filen att visas i det övre högra. Välj en fil för att visa innehållet i det nedre högra. Högerklicka på filen eller grupp av filer för en beskrivning av de olika menyalternativ Spara som, backup-fil, Byt fil och ta bort filer från filen. Du kan också dra och släppa filer och mappar i fönstret för att ladda upp filerna i en mapp.

Ett alternativ är enkelheten att ladda ner musik, filmer, videor, dvd och spel. Apple, vet iPhone maker som iPhone ladda ner mjukvaran för handhållna enheter är så kraftfulla önskvärt att andra tillverkare får till handling. I grund och botten är du bara begränsat tillgängligt utrymme på din iPhone.

Vissa webbplatser är webbplatser som erbjuder medlemmar obegränsat iPhone filmer, tv-program, musik, spel, e-böcker och programvara. Du kan använda bit torrents eller andra peer to peer, men kommer sannolikt att fylla din iPhone med dålig kvalitet nedladdningar. Det finns också ett bättre sätt. Ungefär som medlemmarna i webbplatserna i första hand, med en utmärkt skillnad-betala endast en gång. Efter att du betalat får du livstid tillgång till sin databas, som kan innehålla miljontals nedladdningar för dig, om du letar efter musik, filmer, spel eller något. Sådana platser är definitivt rekommenderas.

Olika platser erbjuder olika kapacitet och multimedia nedladdningar varierar från små till stora urval. Hitta platser med snabba nedladdningar - inte fastna i besökare och gör du vänta med att få tag på din iPhone Godsaker .

Det är viktigt att komma ihåg att användningen av hög kvalitet webbsidor för din video och mp3 downloads, inte bara för att garantera högsta kvalitet, men också att "virus nedladdningar fria" platser.

Om du vill ha några användbara tips hur man låser upp din iPhone. Känn dig fri att få det här: / dk4lg5. Jag använder det och helt nöjd. Även du kan få mer kyla iPhone Stuff & uppdateringar på / iphone /

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar