fredag 22 februari 2013

iPhone App Avslag skäl på Apples App Store - Web 2,0 - Bloggar


1. BugsHence är det lämpligt för iPhone-utvecklare att testa appen så många gånger som möjligt och grundligt under olika förhållanden innan du skickar den till App Store.

2. Human Interface Guidelines (HIG) En iPhone utvecklare måste följa varje punkt i Apples Human Interface riktlinjer allvar. Mer så för iPhone-utvecklare att skapa data / UI tabellvy baserade apps. Så måste utvecklare läsa alla instruktionerna i dokumentet.

3. Internet ConnectivityIf appen behöver internetuppkoppling för att köra och det är inte tillgänglig då att meddelandet ska visas för användaren. Bara att ha den snurrande upptagen ikonen display och ett meddelande som säger "försöker ansluta" är inte tillräckligt. Som Apple alltid testar program under inga anslutningsmöjligheter förhållanden så iPhone utvecklare måste undvika att ta en chans på App Store.

4. Identiska IconsThese dagar, Apple begär ikoner i de särskilda storlekar som 512.512 programikon som visas i iTunes App Store vara samma som ansökan 5757 ikonen. Att inte följa de exakta måtten leder till överträdelse av HIG, som kan bli en anledning till iPhone avslag.

5. Överdriven Bandbredd UsageIf de nerladdningar data från mobilnätet, utvecklare iPhone bör se till att appen hämtar för mycket data. Även Apple inte nämna exakt räkna men hämtningen kurs bör vara låg, kan vara runt 4,5 meg data per 5 minuter av aktivitet. iPhone utvecklare bör kontrollera nedladdning graden av appen innan du skickar den till App Store.

6. Device CapabilitiesAs Det finns vissa skillnader i olika Apple-enheter som iPod, iPhone och iPad så det är bättre att köra och testa programmet på så många enheter som möjligt. De alternativ som kan fungera i iPhone kanske inte fungerar i iPod så det är lämpligt för den perfekta testet.

7. Knappbild ConsistencyIt är alltid klokt för en iPhone utvecklare att använda egna anpassade knappar i appen. Till exempel om en iPhone-utvecklare vill använda Apples befintlig bild för hans knappen och sedan ser att funktionerna är identiska eftersom HIG stater du kan använda en vanlig knapp på ett icke-standardiserat sätt om din app är att tillhandahålla en "omslutande miljö" så det är bättre att skapa din egen knapp. Om det finns några små variationer med funktion då det finns chanser för avstötning av det ca.

8. Lite VersionsRules är inte mycket klart för Lite-versioner. Men appen kan bli avvisade, om den innehåller synskadade knappar, uppmanar användaren att uppgradera till den fulla versionen eller visa priset på fullständiga versionen i Lite-versionen. Så måste iPhone utvecklare se till att de följer alla regler.

9. Falskt påstående saknade networkiPhone utvecklare bör se till att de inte ger någon falsk positiv feedback i nätverk upptäckt. Apple har en bugg i "nåbarhet"-funktionen. Om Apple upptäcker den här typen av falska påståenden så din app kommer att få avvisas.

10. OS CompatibilityAn iPhone-utvecklare bör vara mycket noga med sina fordringar på OS kompatibilitet. Om de hävdar att app är lämplig för en viss version av OS och högre versioner sedan App ska fungera perfekt på alla versioner annars din app kommer att få avvisas.

11. Politiska / Kändisar förlöjliga eller upphovsrätt infringementThe App Store riktlinjer tillåter inte en iPhone utvecklare att göra narr av någon allmän personlighet, antingen i programmet eller i beskrivningen i iTunes.

12. Tolka kod RestrictedApp ska skapas på ett sådant sätt att det hämtar och exekverar koden som inte var närvarande i App bunt lämnas till Apple.

13. Lotteri och contestsWithin app, kan både lotteri och tävlingar skall ingå under en enda rad villkor. iPhone utvecklare måste tydligt ange att Apple inte är en sponsor eller ansvarar för marknadsföring.

14. Information om PricePrice bör inte visas i App beskrivning eller någonstans i appen. Anledningen är så enkelt, om du visar pris som denna dollar 1,99 då användare från andra länder kan bli förvirrad.

15. App beskrivning, skärmdumpar och Key wordsRelevant App beskrivning ges. Om en funktion beskrivs i beskrivningen bör det vara där i App annars app blir avvisade. Skärmbilderna ska matcha den aktuella ansökan. Den ursprungliga utseendet och känslan av skärmdumparna ska vara där i appen. Om skärmdumpar inte är närvarande från App sedan App blir avvisade. Relevanta nyckelord bör endast användas i App beskrivning. Om appen är på baseball och om iPhone utvecklare använder baket boll som sökord då hans app kommer få avvisas.

Professional Blogging Tips tillhandahåller tjänster för mobil App som iPhone, Android applikation. Här kan du få tips och tricks för iPhone applikationsutveckling.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar