torsdag 14 februari 2013

Varför iPhone är dåligt? - Teknik - Mobiltelefoner


iPhone ska vara en bra produkt. Men är det verkligen bra? Vad tycker folk tycker om iPhone i verkligheten? Låt oss ta en titt.

Till att börja med iPhone hade att göra vissa ikapp när det gäller teknik. För ett exempel, kom den första iPhone till marknaden var ett GSM modell. Men 3G-telefoner fanns en tid när den första iPhone-kom till marknaden. Med hjälp av geniet marknadsföring och karismatiska Steve Jobs presentationer och kult som anhängare gjorde iPhone en framgång. Kamera på iPhone var bara 2MP en som inte kunde spela in video.

slutändan gjorde 3G-versionen av iPhone iPhone en riktig 3G-telefon. Men fortfarande kamerans frågan återstod. Men även med denna version gör ett videosamtal var inte möjligt eftersom det inte fanns någon främre kameran. Så 3G är bara för underhållning och tillämpning nedladdning och webbsurfning.

Sen på nolltid annan version av enheten kom till marknaden och det kallas 3GS. Det hade vissa förbättringar till HSDPA möjligheten och vissa förbättringar av kameran. Men inget större. Men fortfarande fanns det inga tecken på främre kameran. . Men vid denna tid hade det funnits andra tillverkare gör bättre i alla dessa avseenden. Men denna modell som införts annat problem för användaren. Det hade varit ett problem med signalerna och användare har drabbats. Lösningen blev att använda ett lock med vissa funktioner som ökade signalstyrkan.

IPhone 4 kom till marknaden med vissa förbättringar. Det hade förbättrat kamera (5MP) och hade en främre kamera slut. Det fångade HD-video med denna kamera.

Sen på nolltid, kom en annan modell på marknaden. Det kallas 4S. det inte har 4G kapacitet. Vid den här tiden var de flesta av de ledande leverantörerna av smarta telefoner att skapa möjligheter 4G-anslutning. De flesta av de andra problem fixerades och verklig multi-tasking var möjligt genom version 4.If du använder en iPhone med alla de ändringar av modeller, med ungefär en modell eller en version per år, är det kostsamt för användaren att hålla på att uppgradera. så du kan hoppa över en modell eller två bekvämt och gå till den senaste. Detta kommer att spara lite pengar. Men du kommer inte att förlora mycket.

Efter iPhone kunder att spendera så mycket pengar, iPhone gör en bättre enhet nu. Men det är ganska bakom dess konkurrens som Samsung Galaxy.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar